Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2021. 20:46h.

Albert Batlle, a l'ull de l'huràca

Junts i Ciutadans demanen la seva dimissió

Albert Batlle, a l'ull de l'huràca

La presidenta del grup municipal de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, ha declarat que “Albert Batlle ha fracassat, és el moment de prendre decisions, d'assumir responsabilitats i també de dimitir”.

Artadi ha afirmat que l'alcaldessa Ada Colau i el primer tinent d’Alcaldia Jaume Collboni estan absolutament superats i ha criticat la manca de previsió i la deixadesa del Govern Municipal en la gestió en general de la seguretat a la ciutat i per fer front en concret als ‘botellots’ durant la Mercè’21.
 
Per la seva banda, la líder de Ciutadans al consistori barceloní, Luz Guilarte, ha afirmat que "si el PSC fos responsable hauria d'exigir la dimissió d'Albert Batlle i abandonar el govern municipal".

Guilarte ha reclamat "fermesa" per acabar amb els disturbis i la violència a la ciutat, un problema que com ha esmentat "s'ha cronificat" i ha culpabilitzat d'això "tant al govern municipal com als seus socis independentistes" acusant-los d'haver propiciat "la retirada d'efectius i de mitjans policials" i d'haver-los "criminalitzat i desautoritzat sistemàticament".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 cul d'olla, barcelona, 28/09/2021 - 10:05

Una gestió de l'ordre públic nefasta per part de tots, a causa dels interessos partidistas, electoralistes...
Els buenistes i pseudoprogres estan pagant ara -i ens ho fan pagar a tots-, les seves polítiques equivocades.

#6 Marcial Heredia, el circo de la tele, 28/09/2021 - 08:29

Y prepárense, cuando mande la CUP todos estos que revientan escaparates, persiguen a la policía y organizan botellones estarán en el ayuntamiento. Uno se pone Alicia y se imagina barbaridades. Es la hostia.

#5 Victor, Barn, 28/09/2021 - 07:26

Tenía que haber dimitido hace tiempo por permitir el corte de la Meridiana hace mas de 1 año. Han dejado que en muchas ocasiones sólo 6 personas la corten y con un operativo de hasta 7 coches de GU para el operativo y sin tener efectivos en el turno de noche.

#4 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 28/09/2021 - 06:44

Y qué decía la Artadi y el "abuelete" cuando lo de Hasél o lo de Urquinaola (que hubo muchos más destrozos) No pedían entonces la cabeza de los máximos responsables de la Generalitat, porque esos no eran delincuentes, eran "demócratas" Digan el coste de los detrozos de ahora y los de los dos ejem. anteriores.

#3 Leonor, Figueres, 28/09/2021 - 06:26

Este señor no tiene culpa de nada. La culpa la tienen los politicos ineptos que hasta hoy han estado mas del.lado de los incivicos y delincuentes que de la ley y el orden. Contra esos politicos hay que ir.