Publicitat
Política · 11 de Març de 2009. 14:13h.

Albert Rivera: "han fet el ridícul"

"A Brussel·les saben que aquelles tres mil persones no són Catalunya"

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha manifestat en roda de premsa al Parlament que "no sé si la manifestació dels 10.000 a Brussel·les va ser una estupidesa o no, cadascú té la seva forma d'expressar-se. El que si està clar és que van fer el ridícul". "I quan dic ridícul no ho dic pel número de persones ni pel que es demani o no", ha afegit.

"Hem fet el ridícul perquè la imatge de Catalunya no ha de ser aixecar fronteres en plena Unió Europea, la imatge de Catalunya és liderar, i liderar no és aixecar fronteres", ha considerat, a més d'apuntar que "el que em sobta no és que hi hagin plataformes subvencionades pel Govern, sinó que hi hagi membres de grups que donen suport al Govern i diputats de CiU", ha criticat.

El president de Ciutadans ha opinat que "si el que li queda a CiU és sumar-se al carro de l'Estat propi, no sé on ha quedat la centralitat i moderació". En aquest sentit, ha denunciat "la cursa de CiU i ERC per veure qui és més independentista". Tot i això, s'ha mostrat convençut que "a Brussel·les saben que aquelles tres mil persones no són Catalunya", fet que no amaga que "hem fet el ridícul, amb una imatge provinciana".

"Nosaltres volem el contrari, un Estat europeu, jo demanaria des d'aquí un Estat europeu", ha sentenciat Rivera, a més de considerar que els manifestants de Brussel·les "es van mostrar profundament antieuropeistes".

Imatge de la manifestació
Publicitat
Publicitat

80 Comentaris

Publicitat
#80 betes i fils, rubi, 12/03/2009 - 17:13

aquest noi no te familia? o amics? o veins? o dona? algu que li faci veure el ridicul que fa cada cop que obre la boca. El pobre, es que de cosa exotica,esta pasant a preocupant, deu estar obsesiu.Caldria tractarlo.

#79 Rivericolo, ciutadània, 12/03/2009 - 16:47

Aquest no és aquell que feia campanya en pilotes? Quanta coherència ...

#78 judit, lleida, 12/03/2009 - 16:21

en tot cas, representen molt més catalunya que ciutadans....aplegar 3000 persones (no a brusseles sinó a barcelona), és un somni irrealitzable per ciutadans jajaja

#77 Hom Català, Barcelona, 12/03/2009 - 15:49

Ciutadans si que no representa Catalunya. Esperem que els anti-catalans de Ciutadans es quedin sense representació a les properes eleccions per no haver de sentit més falàcies.

#76 tas, la meca, 12/03/2009 - 15:45

El ridícul? ells el fan cada dia....