Publicitat
Política · 23 d'Abril de 2019. 09:37h.

Albert Rivera no és català, segons Toni Soler

Arrimadas: "se t'acabarà el xollo"

Albert Rivera no és català, segons Toni Soler

El presentador de l’Està Passant de TV3, Toni Soler, en una piulada a twitter, s’ha referit al debat electoral i ha lamentat “quatre espanyols debatent què fer amb Catalunya sense que els catalans tinguin veu. Això ha estat al debat. Això és Espanya”.


Això ha provocat la rèplica de la cap de l'oposició, Inés Arrimadas, que li ha recordat que "estava @Albert_Rivera, un català líder del partit més votat pels catalans a les eleccions catalanes. I quan aquest català arribi a President del Govern d'Espanya se t'acabarà el xollo amb el que portes folrrante mitja vida. #VamosAlbert".


Soler ha contestat que "com a amenaça, n’he sentit de millors. Si hem d’esperar que el Rivera sigui president...". "Però tens raó en una cosa: al dir que no hi havia catalans, havia de precisar catalans que creuen que la seva nació és Catalunya. Disculpes", ha afegit. "Ara, si et vols disculpar tu per les mentides que dius diàriament, som tot orelles", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

67 Comentaris

Publicitat
#32 pepe, andorra, 25/04/2019 - 13:53

a mi lo q diga o deje de decir me es indiferente, lo q yo no quiero es pagarle con el dinero de mis impuestos, ese q me quita hacienda, la del pp y la del psoe, repito, pagarle con el dinero de mis impuestos, un solo euro, el dia q viva solo del dinero q cobre a los separatistas, q es para quien habla, tañire las campanas de felicidad.

#31 Yggdrasil, Egersund, 24/04/2019 - 14:55

Si n'Arrimadas és catalana pel fet de viure a Catalunya, aleshores Alberto Carlos és de Madrid.

#30 valenti, Tarragona, 24/04/2019 - 05:21

Soler viu en un estat de confusió permanent. Creu que el Sr. Rivera no es català, però que els Srs. Beefeater, Tankeray, Old Town i Bluefish sí. Perqué será?

#29 catalanoide , Bcn, 23/04/2019 - 22:28

Heil Soler!!. Ara q passa q hem de demanar perdó per ser catalans q pensem diferent a tu?. Ves-te a cagar

#28 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 23/04/2019 - 22:27

GinTonic Soler..repartiendo carnet de bons catalans........rufian le estará agradecido