Publicitat
Política · 13 d'Agost de 2014. 20:02h.

Alberto Fernández acusa Trias de "permissivitat" amb el porro

El PPC va demanar la suspensió dels clubs de cannabis el novembre del 2013

Alberto Fernández acusa Trias de "permissivitat" amb el porro

Una imatge d'arxiu d'Alberto Fernández Díaz

El president del grup municipal del Partit Popular de Catalunya (PPC) a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha acusat a l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, de “permissivitat” amb els clubs de cànnabis.

Fernández Díaz ha afirmat que “la permissivitat l'alcalde Trias amb els clubs de cànnabis ha afavorit la proliferació d'aquests centres a la nostra ciutat, i ara quan l'Ajuntament intenta rectificar a instàncies del PP es troba amb controvèrsies judicials”.

El líder municipal del PPC ha denunciat que “gràcies a l'alcalde Xavier Trias, Barcelona s'ha convertit en cocapital mundial del porro juntament amb Amsterdam”, tot i que s'ha mostrat favorable a les mesures que està prenent el Govern Municipal “sobretot per protegir als veïns que es veuen perjudicats per les molèsties que ocasionen molts d'aquests centres”.

En aquest sentit, ha afegit que “res d'això hauria passat si Xavier Trias des del primer moment hagués acceptat les nostres propostes per impedir que Barcelona, no només fos referent com Amsterdam del porro, sinó que es convertís en cocapital mundial”.

El PPC ha apuntat que ja va demanar la suspensió de llicències d'aquests clubs en la Comissió de Presidència del 20 de novembre de 2013, però no va aconseguir el suport del govern municipal, que va rebutjar la proposta.

Alberto Fernández ha explicat que en els últims mesos van proliferar les sol·licituds de llicències per a clubs de fumadors de cànnabis fins que a Barcelona es van acumular 145 centres dedicats a aquesta activitat, segons fonts del propi Ajuntament “i sense que aquest s'adonés del problema que s'estava creant”.

Finalment, el dirigent popular ha reclamat que es creï al més aviat possible un marc legal que acabi amb la situació actual de buit davant la proliferació d'aquests clubs de fumadors de cànnabis, ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Amarileta, bcn, 15/08/2014 - 20:17

Ho diu pel seu germà? Un home tant íntegre que mai diu tonteries. o pot ser...

#4 Oriol, BCM, 14/08/2014 - 16:03

Ostres, que pesats que són. Que no saben que als Estats Units guanya terreny la legalització del cànnabis? I per a la dreta espanyola, tot el que fan els americans està bé, així que aquí haurem de fer el mateix.

#3 Catalana, Barcelona, 14/08/2014 - 13:51

L'alberTITO té masses taques en el seu historial per criticar a ningú. Més li val callar.
Si tinguessin una mica de dignitat tots aquests peperepeperos haurien de desaparèixer en el fons de la cova més fonda.
El món seria millor.
La humanitat milloraria molt.

#2 Laia, Barcelona, 14/08/2014 - 09:21

Potser té raó. Només cal veure'l a ell que, a més, que no ha treballat mai en sa p... vida, sempre xuclant de la mamella pública, per imaginar-nos en quin estat té les neurones.

#1 Totus pringatus, Barna Town, 13/08/2014 - 20:35

Vosaltres també podríeu potenciar Barcelona com a cocapital d'Espanya, com Amsterdam amb l'Haia i Rotterdam. Crec que guanyaríem més encara que tornar a obrir el mercat negre de l'herba.

#1.1 Totus pringatus, Barna Town, 13/08/2014 - 21:34

Lapsus Linguae: on diu "tornar a obrir" ha de dir "tornant a obrir".