Publicitat
Política · 9 d'Agost de 2010. 22:55h.

Alberto Fernández, contra els 'okupes' de Gràcia

El PPC denuncia "barra lliure amb okupes, antisistema i alternatius"

Alberto Fernández, contra els 'okupes' de Gràcia

Alberto Fernández Díaz, en una imatge d'arxiu

El líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha reclamat al govern municipal que no permeti la "barra lliure d'infraccions d'ordenances municipals als col·lectius d'okupes, antisistema i alternatius" durant les festes de Gràcia i Sants, i ha criticat la "permissivitat" sobre això.

"A diferència de la resta de ciutadans, l'Ajuntament té amb aquests grups una permissivitat que no té envers la resta de la ciutadania", ha assegurat Fernández Díaz, que ha criticat que es permetin "festes on es consumeix alcohol sense llicència, o que duren fins a la matinada".

També ha afirmat que en algunes d'aquestes festes "es practiquen homenatges o actes de suport a etarres i proetarres", el que ha qualificat de "molt greu".

Fernández Díaz ha afegit que el consistori "hauria de garantir el bé públic necessari, en termes de compliment de normes, de respecte cap al descans veïnal i la normalitat ciutadana, davant l'aplicació de la teoria del mal menor, que és la que aplica l'Ajuntament".

Per això, ha indicat que les festes d'aquests dos barris barcelonins són "tests de la determinació de l'Ajuntament per fer complir les normes i garantir la seguretat ciutadana ".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Ignasi Ripoll, SAnt Carles de la Ràpita, 10/08/2010 - 16:15

Es deu referir als amics d'Aznar que van ocupar la companyia Telefònica.

#3 Nerjeño, Madrid, 10/08/2010 - 11:30

Esto ya lo dijo el pasado año Durán i LLeida, y todavía estamos en lo mismo. ¿Acaso gozan los espacios okupados de estraterritorialidad, para que no rijan en ellos las leyes del país donde radican?.
http://antiokupas.blogspot.com/

#2 Carla, Barna, 10/08/2010 - 08:23

Alberto sinto mucho decirte que ya no os votará más. Cada vez me decepcionais más los del PP.

#1 Jaume, Sant Feliu de Codines, 09/08/2010 - 23:39

Anys enrere aqui a Sant Feliu de Codines tambe hi havien okupes en una fabrica abandonada i fotien les mil i una, desde desordres municipals, escandols etc etc.Fora okupes ganduls i guarros, fiqueuvos a pencar colla de ganduls!!