Política · 18 de Maig de 2015. 09:37h.

Alberto Fernández diu que Trias va ser “el primer” a parlar de guetos islàmics

El candidat del PPC no es creu les enquestes perquè "els barcelonins no estan bojos"

Alberto Fernández diu que Trias va ser “el primer” a parlar de guetos islàmics

Alberto Fernández

L’alcaldable del PPC, Alberto Fernández Díaz, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha assegurat que “les enquestes estan boges però els barcelonins, no”. “Fa quatre anys les enquestes no la van encertar tant ni amb el PPC ni amb Xavier Trias, per exemple”, ha recordat. En aquest sentit ha indicat que ”fa quatre anys ningú recorda què deien les enquestes. Per tant, jo no canviaré el discurs pel que diuen”.

D’altra banda, ha reconegut que ”m’han sorprès les crítiques per l'anunci del gueto al Raval, una afirmació que primer va fer Trias”. “Els immigrants tenen drets i obligacions igual que nosaltres. I s'han d'integrar en la comunitat on arriben”, ha exigit, a més de considerar que “els ajuntament no tenen competències per impedir que un immigrant il·legal s'instal·li però sí pot frenar l'efecte crida”.

A criteri d’Alberto Fernández, “hem de ser una ciutat d'acollida però també exigent”. “L’immigrant que fa del delicte el seu modus vivendi ha de ser expulsat”, ha reiterat. Igualment, ha afirmat que “Barcelona ens uneix i la independència ens separa. Si les propostes són tangibles i bones per Barcelona hi donaré suport”. També ha deixat clar que “no em passa pel cap pactar amb Ada Colau”.

Finalment, el candidat del PPC ha explicat que “no comparteixo com s'ha tancat l'incident de Can Vies. S'ha donat al okupes el que volien”. "Des que es va aturar l'enderroc de Can Vies se'ls deixa fer festes i barbacoes, cosa que no es permet als altres veïns”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Claudio, Barcelona, 18/05/2015 - 10:03

Sinceramente Alberto Fernández (PP) me parece la mejor opción para Barcelona, para evitar que se construya una mezquita, evitar delinquencia, bandas latinas y crear ocupación hacienda de Barcelona una ciudad moderna. Trias solo piensa en la estlada, Colau es antisistema y se quiere cargar el turismo