Publicitat
Política · 8 d'Abril de 2010. 08:50h.

Alberto Fernández: "pinta escandalosament malament"

“Posaria la mà al foc per la transparència dels populars catalans"

Alberto Fernández: "pinta escandalosament malament"

Alberto Fernández, amb Rajoy i Camacho

El president del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha assegurat a la tertúlia La Nit de COMRàdio que “el Partit Popular de Catalunya no ha rebut cap tipus de finançament il·legal” i en aquest sentit ha manifestat compartir les declaracions de Dolors Montserrat conforme “posaria la mà al foc per la transparència dels populars catalans".
 
D'altra banda, Fernández Díaz ha defensat l'extresorer del PP, Luis Bárcenas, al·legant la seva presumpció d'innocència, “fins que el Tribunal Suprem l'imputi formalment", tot i que ha reconegut que "des de fora les coses pinten escandalosament malament”.  
 
El president del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona ha tret ferro a l’absència de declaracions per part del president del partit, Mariano Rajoy, al·legant que “ja va dir fa uns dies que el senyor Matas es defensés, si podia, i amb això ja ho va dir tot”. Fernández Díaz ha afegit que fins aquesta setmana el cas Gürtel estava sota secret de sumari, però ha denunciat que “fa prop d'un any que hi ha hagut filtracions”.
 
Pel que fa als alcaldes de la comunitat de Madrid implicats en la trama de corrupció urbanística, Fernández Díaz ha defensat les actuacions del seu partit perquè “ja es van prendre les decisions quan tocava, i es va apartar dels seus càrrecs tots els que havien estat cridats a declarar”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Alfred, Barcelona, 08/04/2010 - 19:53

No es una forma de corrupción que los hermanos Fernández Díaz lleven más de 20 años gobernando, en nombre propio o a través de otros el Partido Popular en Cataluña? Así les va, al Partido no a los hermanísimos.

#1 Espuny, Terrassa, 08/04/2010 - 11:27

El PP a Catalunya no gestiona ni 1 euro de pressupost. Tenien 1 sol alcade -Llavaneres- i està implicat al cas Pretoria... Si governessin 1 sola ciutat important, vindrien de bracet amb els bigotes i correas de torn. PP el partit més corrupte d'Europa.