Publicitat
Política · 27 de Setembre de 2010. 15:34h.

Alberto Fernández proposa una amnistia per als 80km/h

Montilla i Herrera es mostren favorables a flexibilitzar el límit de velocitat

Alberto Fernández proposa una amnistia per als 80km/h

Alberto Fernández

El president del PP barceloní, Alberto Fernández Díaz, ha proposat "reparar els punts i multes imposades per la restricció de velocitat dels 80km/h impulsat per ICV en el govern tripartit".

Fernández Díaz ha fet aquesta petició després de les declaracions del president Montilla que va reconèixer que es va mostrar favorable de flexibilitzar els 80 km/h, i ara Joan Herrera d'ICV ha admès que es pot ajustar aquesta mesura, el que confirma que "aquesta decisió del Tripartit va ser equivocada i tenia una finalitat recaptatòria".

El president Popular ha comentat que "durant anys aquesta mesura ha representat una important recaptació per a les arques públiques en forma de multes i retirada dels punts a molts ciutadans, quan en la seva conducció no existia cap risc".

En aquest sentit ha afegit que "s'ha demostrat amb el temps que la reducció de la velocitat en els accessos a Barcelona per reduir la contaminació, és una mesura amb resultats escassos, mentre si ha quedat clar l'afany recaptatori d'aquesta mesura".

Finalment Fernández Díaz ha ratificat que el Partit Popular de Catalunya en el seu programa proposarà "la supressió de la restricció absurda dels 80 km / h, a més de l'eliminació de la velocitat variable, per tractar-se d'una recaptació constant".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat