Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2010. 12:29h.

Alberto Fernández sobre Boada: "però que és això!"

També critica que Hereu sigui a Perpinyà i lamenta que "ha vingut aquí el pitjor de cada casa"

Alberto Fernández sobre Boada: "però que és això!"

Alberto Fernández, en roda de premsa

El president del PP barceloní, Alberto Fernández, que ja ha presentat una moció de nou punts al plenari del consell municipal, ha criticat "tot comença en les imatges de l'ocupació de Banesto, recullides pel Canal Okupa Televisió, amb una orquestra i tot". A criteri el dirigent popular, "el dessalotjament es va fer amb tardança, es tindria que haver fet de forma inmediata".

"Ja n'hi ha prou de tanta permissivitat amb aquesta gent", ha demanat, a més de considerar que "Barcelona ha de passar a l'acció".  "Es van produir accións de violència, també s'hauria d'actuar contra ells, però la violència dels antisistema no tenen res a veure amb la vaga", ha assenyalat.

"Han arrelat per culpa de l'Ajuntament i la Generalitat, de la seva permissivitat, ha vingut aquí el pitjor de cada casa", ha censurat, a més de lamentar que "Barcelona és la referència de delinqüència i incivisme". "Aquest 'pájaros' primer ocupen un habitatge i després volen ocupar els carrers", ha indicat.

També ha explicat que "molts veïns m'han dit que tinc tota la raó, però que tenen por dels okupes", a més de criticar "una minoria de veïns que els hi riuen les gràcies". Alberto Fernández considera que la fotografia del vehicle de la Guàrdia Urbana incendiat és el simbol "d'aquesta Barcelona" que denuncia.

Tal i com ha fet Xavier Trias, ha afirmat que "Hereu havia d'estar aquí avui, per reunir-se amb Saura". "Barcelona necessita un alcalde que estigui més pendent de la ciutat que no pas de l'AVE. Un cop més, desapareix quan Barcelona té problemes". Sobre el fet que Boada estigués "de mani amb els seus col·legues" ha exclamat "però que és això?".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat