Publicitat
Política · 24 d'Abril de 2020. 18:26h.

Albiach reclama al Govern “deixar de mentir”

També “d'insultar i de fer declaracions que fan vergonya”

Albiach reclama al Govern “deixar de mentir”

Jéssica Albiach

La portaveu de Catalunya en Comú, Jéssica Albiach, ha demanat al Govern “deixar de mentir” si “volen que l'Estat jugui al nostre favor”. “El primer que haurien de fer és deixar de mentir, deixar d'insultar i deixar de fer declaracions que fan vergonya”, ha assegurat la dirigent dels Comuns durant el debat dels Pressupostos al Parlament.

Albiach també ha argumentat que s'abstindran per garantir l'aproació dels comptes de la Generalitat per al 2020 perquè són “la primera eina per tenir un pla de xoc” amb el que afrontar la crisi econòmica i social derivada de l'epidèmia. Ha afegit, però, que “no ens agrada aquest Govern”, perquè “és el que va donar suport a la reforma laboral i està en contra de pujar els impostos als rics”.

“Aprovem els Pressupostos perquè tenim paraula. Quan ens comprometem, complim”, ha asseverat la dirigent de Catalunya en Comú, qui ha enviat una indirecta a l'expresident de la Generalitat i eurodiputat, Carles Puigdemont, per retuitejar “insults” envers la formació.

Albiach ha assenyalat que “estem davant d'un veritable canvi d'època”. “La crisi financera o el crack del 29 poden quedar-se curts”, ha considerat la portaveu dels Comuns, alhora que ha indicat que “totes les previsions econòmiques s'han esfondrat”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Quimet lo tronat, Arbucies, 25/04/2020 - 23:09

Dejar de mentir? Viven en la mentira y el pillaje.

#5 Montse Quatre, Barcelona, 25/04/2020 - 11:19

Aquesta intenta tapar les seves vergonyes havent recolzat a la banda de deliquents que tenim d'aguantar des de fa anys i que sortosament una part ja està entre reixes. Aquesta el que ha de fer es mes fets i menys paraules. Donar oxigen als ineptes i corruptes per mantenir les prebendes i despres fer discursets de cara a la galeria es de miserable.

#4 José Hucha, En lo más profundo de Tractoria..., 25/04/2020 - 10:21

Si si si...reclaman mucho. Pero a la hora de la verdad les facilitan unos presupuestos para seguir con la farsa separatista de chiringuitos, embajaditas, ANC, ÓDIUM.....

#3 arm, figueres, 25/04/2020 - 09:12

que et sembla el nou cotxe de Colau? amb els problemes que hi ha

#2 no soy nadie, barcelona, 24/04/2020 - 20:50

Falsa, como todo lo que hiede a PODEMOS, de momento les vais a dar oxígeno, vais a permitir que sigan los recortes, las privatizaciones, Galapagar es vuestro único objetivo.