Política · 22 de Març de 2017. 13:47h.

Albiol a Puigdemont: “Vostè és espanyol”

El president lamenta que el PP hagi tractat el Govern de “dements”, “bojos” i “pallassos”

Albiol a Puigdemont: “Vostè és espanyol”

Xavier García Albiol

El president del grup parlamentari del PP, Xavier García Albiol, en una intervenció en castellà li ha dit al president Carles Puigdemont que “usted es español aunque no lo sepa”. Albiol ha criticat que el president vulgui pronunciar una conferència al Senat, però en canvi no ho faci a la Comissió de les Comunitats Autònomes.

Puigdemont ha contestat que “per les seves paraules dedueixo que la meva petició al Senat serà atesa i, per tant, que aviat tindrem la notícia, alegre, que el Senat obre les portes també al president de Catalunya, al vicepresident i al conseller Romeva, que hem sol·licitat fer una conferència.

“I la segona cosa que dedueixo de la seva intervenció, i també m’alegra potser encara més, és que vostè té un interès a assistir-hi, i no pateixi ànsia, que li reservarem un lloc a primera fila”, ha afegit.

Albiol ha replicat que “em temo que, per la resposta buida que m’acaba de donar, el que pretén és tornar a organitzar un numeret, tornar a organitzar una ocurrència” “Però el que toca, el que pertoca, ja no per una qüestió de dignitat de la seva persona, sinó, senyor Puigdemont, pel que vostè representa, és que quan entri en el Senat ho faci per la porta gran i ho faci en el marc adequat”.

“Saben quin és el seu problema? El seu problema és que el relat del procés se’ls acaba, se’ls acaba perquè cada cop tenen menys suport per part de la població catalana”. Puigdemont ha retret aleshores “les amables, amabilíssimes paraules que ens van dedicar tots vostès ahir, en què des de «dements», «bojos», «pallassos» i un seguit d’improperis ara han passat a dir algunes coses un pèl més suaus –unes coses un pèl més suaus– com «numeret»”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#6 xavier, Barcelona, 22/03/2017 - 19:08

"Dements, boixos, pallasos..." això no son insults, son definicions que es fan al amprar de la llibertat d'expressió.

#5 Karhu, Bcn, 22/03/2017 - 15:31

I perque es espanyol demana la independencia, si no ho fos demanaria mantenir la independencia. Se li ha d'explicarntot al pobre?

#3 !!*!!, Bcn, 22/03/2017 - 14:49

"Merecemos perder Cataluña. Esa cochina prensa madrileña está haciendo la misma labor que con Cuba. No se entera. Es la bárbara mentalidad castellana, su cerebro cojonudo (tienen testículos en vez de sesos en la mollera)" paraules sàvies de Unamuno.

#3.1 Manuel, Tarazona, 22/03/2017 - 16:33

"Para mí todo ciudadano español radicado en Cataluña, donde trabaja, donde vive, donde cría su familia, es no sólo ciudadano español, sino ciudadano catalán, tan catalanes como los otros. No hay dos ciudadanías, no puede haber dos ciudadanías". Por completar, digo.


#2 !!*!!, Bcn, 22/03/2017 - 14:08

El problema no és que ho sigui, és si vol continuar a ser-lo.

#1 Galderic, Barcelona, 22/03/2017 - 14:00

L'hi haurem de recordar al savi de Badalona, la frase de Cánovas del Castillo, " español es el que no puede ser otra cosa ".Però l'hi direm al Clemenceau de Llefià, que estigui tranquil, aviat podrà triar una altra cosa, ser català.

#1.1 Manuel, Tarazona, 22/03/2017 - 16:43

#1.

Ya... ¿y cuándo dices que abren la tienda? Por si llueve, digo. En fin, no te agites y recuerda combinar medicación y rezo. Que no sea diga que fue por falta de fe.
De nada, pequeño.

#1.2 Galderic, Barcelona, 22/03/2017 - 16:59

Efectivament Pacient, tu no pot ser una altra cosa. Em sap greu.

#1.3 Manuel, Tarazona, 22/03/2017 - 18:58

#1.2.

Claro que sí, pero no todos jugamos con una tara como la doble personalidad, chiquitín. De algo había de servirte la esquizofrenia. Háblalo con Xipolleig entre pastillas, a ver qué opina, y nos lo cuentas. Que no se diga que no compartes las risas.
De nada, pequeño.

#1.4 Galderic, Barcelona, 22/03/2017 - 20:21

" L'insult com a teràpia ", Pacient de Tarassona. Aquest és el títol de la que hauria de ser la teva autobiografia.
Com l'insult pot ajudar a superar traumes, encara que en el teu cas, s'hauria de demostrar.