Publicitat
Política · 12 de Setembre de 2018. 13:10h.

Albiol adverteix que podem acabar en guerra

"Fer un referèndum pot significar acabar com l'anterior Iugoslàvia"

El líder del PP, Xavier García Albiol, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha advertit que "fer un referèndum pot significar acabar com l'anterior Iugoslàvia". "No es poden fer plantejaments que sobrepassen el marc de convivència que tenim, perquè si no convertirem això en la llei de la selva", ha dit.

Mònica Terribas ha considerat que "vostè està negant el diàleg al 48% de catalans que van votar partits independentistes", però el líder del PPC ha replicat que "el que demana l'independentisme és saltar-se la democràcia". Albiol considera que "l'independentisme té una visió endogàmica de la seva pròpia realitat".

El dirigent del PP ha lamentat que "tenim un president del Govern espanyol que sembla que no s'assabenta de què van les reivindicacions" i ha recordat que l'independentisme reclama "un referèndum d'autodeterminació". Pel que fa a la manifestació de la Diada ha apuntat que "cada any en surten menys però van ser moltes persones i mereixen una consideració".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#12 Borrell ll, Girona, 14/09/2018 - 12:58

Caram, a Escòcia, Quebec i França ( França, han fet referendums ) tan tranquils. Catalunya no té exèrcit, o sigui que.....

#11 Bon vent, catalunya, 13/09/2018 - 11:53

Ni aquest individu ni el seu partit han fet absolutament res per desencallar el problema que ells mateixos varen contribuïr a provocar amb el fiasco estatutari del TC. El poble català els ha condemnat a la irrellevància parlamentària: tenen els mateixos diputats que l'"antisistema" CUP.

#10 Masias , Mis poasaderas , 12/09/2018 - 18:18

Yo como experto estratega, veo más bien una guerra de desgaste

No hay que olvidar que Tractoria tiene el glorioso batallón de caganers, que batallar, no batallarán, pero dejan el campo de combate impracticable

#9 RUI-DUI ??? {...TANT ME FA SI SURT EL "SÍ", COM SI SURT EL "NO"...}, ..."PREPAREM-NOS" PER UN "ENFRENTAMENT"(=GUERRA CIVIL) A CATALUNYA entre GERMANS...[=...ENTRE ELS DE, 12/09/2018 - 16:30

RUI-DUI ???

...TANT ME FA SI SURT EL "SÍ", COM SI SURT EL "NO"...

SI SURT EL "SÍ", ELS DEL "NO" ESTARÀN "A LA BREGA",...

SI SURT EL "NO", ELS DEL "SÍ" ESTARÀN "A LA BREGA",...

...DURANT ANYS i PANYS, SURTI EL QUE SURTI,...

Encara que NO m'agrada "GENS ni MICA",...

"PREPAREM-NOS" PER UN "ENFRENTAMENT"(=GUERRA

#8 Protágoras , bcn.España, 12/09/2018 - 16:19

"No tengo ninguna duda de que los tribunales españoles están tratando el asunto de acuerdo a la ley y al Convenio Europeo de Derechos Humanos" Esta declaración la hizo ayer Thorbjorn Jagland . Secretario General del Consejo de Europa. Organismo que vela por el cumplimiento de los Derechos Humanos. (EL País)