Publicitat
Política · 22 de Juny de 2011. 09:17h.

Albiol alerta sobre "un conflicte social important"

"Aquells que no estiguin disposats a comportar-se que se'n vagin de Badalona"

Albiol alerta sobre "un conflicte social important"

Xavier Garcia Albiol

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, alerta en una entrevista a El Periódico, que a la ciutat existeix "la mateixa preocupació de sempre. I això ha de canviar aviat perquè si no tindrem un conflicte social important".

En aquest sentit explica que "hi ha un canvi de prioritat en la policia. Ja van a peu pels barris com Bufalà o Sant Crist on hem detectat un augment d'estrebades". Preguntat pels gitanos romanesos, Albiol demana que "aquells que no estiguin disposats a comportar-se que se'n vagin de Badalona".

"Vull seguir amb les polítiques d'acollida per als que es volen integrar, però n'hi ha altres que, si no modifiquen el seu comportament, faré el possible perquè se'n vagin". El seu objectiu és "crear-los una situació d'incomoditat d'acord amb les ordenances municipals".

Finalment ha explicat el cas d'"un cap de departament que fitxava cada dia a les vuit, se n'anava a casa i tornava a les tres de la tarda a fitxar la sortida. Feia això des de fa 10 anys perquè ningú li donava feina ni el trobaven a faltar. No entenc com es va permetre això 10 anys".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 miquel (veigavenirlannibal), badalona, 22/06/2011 - 21:52

La imatge del Xavier Garcia mossegant la vara d'alcalde es la imatge que més s'assembla a l'Anibal Lecter del Silenci dels Anyells. Comença menjant bastons i pot acabar menjant fetges romanesos. Mama por !!!!

#5 fells, bcn, 22/06/2011 - 13:08

Ara afluixa el discurs. Això passa per no votar a la PxC.

#4 Pimpollo, Vic, 22/06/2011 - 11:12

Cuidado! Si hubiera que echar a todos los impresentables de Cat; dónde reubicaríamos a los MÁS de 4 millones de endeviduas e endeviduos que saldrían?

#3 a, a, 22/06/2011 - 11:08

Un bocamoll. DIrà molt i no farà res. I si ho fes, moció de censura i cap a casa.

#2 Johan, Sants, 22/06/2011 - 10:37

vigila no te lempassis!que segur que ha passat per les mans de iceta....per les mans per dir alguna part del cos....entiendes?