Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2015. 21:10h.

Albiol anuncia “bronca” amb Forcadell

Una piulada de la nova presidenta del Parlament encén el dirigent del PPC

Albiol anuncia “bronca” amb Forcadell

Piulades d'Albiol i Forcadell

El líder del PPC, Xavier Garcia Albiol, en una piulada a twitter, ha criticat la que serà nova presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i ha augurat “bronca” en la cambra catalana.

Forcadell, en una piulada anterior, havia recordat que “demà el parlament de Catalunya inicia l'XI legislatura amb mandat democràtic emanat de les urnes el 27-S, aconseguir un estat català independent”.

“Veig que la nova presidenta (gran nivell) del Parlament comença la legislatura amb ganes de bronca. Que no pateixi, la tindrà”, ha estat la rèplica del dirigent del PPC.

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#34 Hoguera de odios, Rubricata, 27/10/2015 - 17:34

Sr. Albiol, cuando Ud. dice que la Sra. Forcadell tendrá bronca, y tambien dice que no sufra, lo cual es un contrasentido, sepa Ud., por si no lo sabia aun, que está amenazando. ¿Cómo puede Ud. decir que los demás son una amenaza, cuando ciertamente el que amenaza es Usted?

#32 Jordi Romaguera i Cubedo, L´Hospitalet de Llobregat, 26/10/2015 - 16:30

Veig que escriu en espanyol, ja s´ho farà.Viu aquí amb mentalitat d´allà.Anuncia bronques, segona prova del que dic No entenen res aquesta gent Van perdent escons i enlloc d´estendre la mà, continuen amb els cops de cossa.Enlloc d´integrar-se viuen en un país irreal Enyoren Franco.Més clar?

#32.1 Patumpatam, San Patumet, 27/10/2015 - 13:52

Aqui se habla en español, porq es una lengua de aqui y es oficial. Aun no te has enterado, o es q estabas hibernando con la marmota?

#31 Ignasi Ripoll, San Carles de la Ràpita, 26/10/2015 - 14:10

Senyor Albiol, al Parlament s'hi va a parlar de manera civilitzada. Les bronques són impròpies del parlamentarisme, i pel que sembla és vostè qui en té ganes. Si no sap perdre unes eleccions, no es dediqui a la política.

#29 Miquel, BCN, 26/10/2015 - 11:09

I, a més, no "la" tindrà (la "bronca"), la presidenta del nou parlament, sinó que, si vol brega (o un dels sinònims referits), EN tindrà". Quin català, Mare de Déu! Aviat tothom parlarà "catanyol"...

#28 Miquel, BCN, 26/10/2015 - 11:07

El Sr. García (per què li diuen Albiol?) no sap que de "bronca" només n'hi ha en castellà. És sinònim de "reprensión áspera, riña o disputa ruidosa" (DRAE). En català és "brega, batussa, baralles, raons, gresca, disputes, altercat, esvalot..." (DIEC).