Publicitat
Política · 31 de Desembre de 2015. 15:34h.

Albiol augura que serà "probablement" l'últim missatge de cap d'any de Mas

El dirigent del PPC diu que va "implorar" el vot de la CUP per poder ser investit

Albiol augura que serà "probablement" l'últim missatge de cap d'any de Mas

Albiol, entre Jordi Cornet i Rajoy, durant la campanya electoral

El president del grup parlamentari del PPC, Xavier García Albiol, ha augurat que el discurs d'ahir del president Mas és "molt probablement serà l'últim que faci com a president de la Generalitat". "Estem convençuts que ahir es va acomiadar i d'aquesta manera es posa fi a l'etapa més nefasta de la política catalana des de la instauració de la democràcia" ha assegurat.

Albiol considera que el president es va dedicar a "implorar" el vot de la CUP "per poder ser investit la setmana que ve". Segons el dirigent del PPC, "Mas ha perdut la dignitat en utilitzar el discurs institucional de cap d'any per seguir implorant aquesta misericòrdia als radicals”, ha afegit.

Així mateix, ha lamentat que no fes "cap tipus d'autocrítica, ni cap tipus de valoració sobre la realitat que estem visquem a Catalunya com és la imputació del seu pare polític Jordi Pujol”. En aquest sentit, ha acusat l'expresident de la Generalitat de tenir organitzada "una màfia per poder cobrar comissions" a Catalunya, tal com indica l'Audiència Nacional en la seva investigació.

En la seva opinió "una part del molt important del discurs anava dirigit a la CUP i l'altra part als catalans nacionalistes i independentistes, però aquells que representem més de la meitat de catalans que no som ni nacionalistes ni independentistes no els va fer cap referència, ni una paraula de tranquil·litat".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 joan, bdn, 02/01/2016 - 10:18

Segur que un del PP no. I a més, si no se li coneix més ofici ni benefici que viure de regidor o diputat (i ser el tercer més ric del parlament), no se li conegui més estudis que els que ha començat i no acabat (ni tan sols el primer....) i li aneu donant micro....

#9 Mesetario, Meseta, 01/01/2016 - 12:43

Posiblemente Albiol tenga razón.
Pero lo que sería inverosímil es que el próximo mensaje sea.de un pepero.

#8 Xevier, Salt, 31/12/2015 - 20:56

Vividor. Ves al cementiri d'elefants del Senat amb en Montilla i calla!

#7 Vicky , Mataró , 31/12/2015 - 20:31

Lo que puede que sea el último discurso desde una Catalunya Sometida a los designios de un Gobierno de España corrupto.

#6 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 31/12/2015 - 20:26

¡Uy qué prudente y educado es Albiol, dice: probablemente! ¡Pero si todo el mundo estelado y no estelado sabe que Mas no llega ni a Semana Santa! No resiste el calentamiento global. Pasará a vapor dentro de poco, con Cup o sin Cup.