Publicitat
Política · 14 de Juny de 2017. 10:29h.

Albiol compara el nou despatx de Gordó amb un "zulo"

Es queixa que la reubicació afecta la "dignitat personal del diputat" i el "funcionament" del PPC

Albiol compara el nou despatx de Gordó amb un "zulo"

Xavier García Albiol

El president del grup parlamentari del PPC, Xavier García Albiol, ha comparat el nou despatx del diputat no adscrit Germà Gordó amb "un zulo" i ha reclamat a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que "assumeixi el compromís de tornar a la normalitat".

Albiol ha demanat la paraula per una "qüestió d'ordre" i ha exposat que "hem vist com s'ha habilitat un espai, que no passa de ser un zulo, com un despatx per a un altre diputat, que no és membre del grup del PPC".

El líder dels populars catalans ha afegit que "no sembla que sigui el més recomanable que enmig de l'espai on el PPC té els seus despatxos i els seus serveix administratius s'ubiqui a un diputat que no forma part d'aquest grup". "Per al mateix diputat i, evidentment, per l'acció del dia a dia d'aquest grup", ha remarcat.

Xavier García Albiol ha demanat a la presidenta del Parlament que "assumeixi el compromís de tornar a la normalitat per una qüestió de la pròpia dignitat personal d'aquest diputat, que està en un zulo, i per una qüestió de funcionament del grup del PPC"

Carme Forcadell, visiblement molesta, li ha contestat que "les qüestions d'ordre són per una qüestió del ple". "Això no és una qüestió del ple, això ho ha de resoldre la Mesa i la Junta de Portaveus, i no aquí", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ajo y Agua, Bcn, 14/06/2017 - 13:17

Y pensar que ése fue el espermatozoide más espabilado que llegó primero para fecundar...

Ajo y agua!!!
//*//

#1 pepe.----, andorra, 14/06/2017 - 10:47

lo q deberias preguntar por Genova es pq un tal Gonzalez esta en el talego y un tal pujol no lo esta habiendo pruebas mas consistentes. Explica como va la guerra de filtraciones y dossieres q hay soterradamente en la España de los ultimos tiempos y deja de marear la perdiz con chorradas q no vienen al caso.