Publicitat
Política · 1 d'Agost de 2016. 22:38h.

Albiol compara el procés amb el franquisme

Creu que “el que passa a Catalunya és culpa de CDC i d'ERC”

Albiol compara el procés amb el franquisme

Xavier Garcia Albiol (foto: PPC)

El coordinador general del PPC, Xavier Garcia Albiol, ha assegurat que “a Catalunya vivim una crisi institucional que ens situa gairebé en el franquisme”. Per aquest motiu ha demanat “seny” als partits independentistes i que no “tirin més llenya” al foc després de la decisió del Tribunal Constitucional de suspendre la resolució del Parlament català sobre el procés constituent.

“Són els separatistes els que posen en risc l’autogovern”, ha assegurat. Albiol també ha afirmat que "el que passa a Catalunya és culpa de CDC i d'ERC”. “Són els que estan provocant la confrontació directa a les institucions i amb l'Estat espanyol, que no vagin a buscar altres responsables”, ha reblat.

Albiol ha considerat que la resolució dictada pel Tribunal Constitucional evidència "una actitud prudent i responsable”. "Quan les coses es fan des de l'estat de dret fins i tot els que l'hi salten tenen l'oportunitat de rectificar ", ha conclòs. 

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#8 DARDO121, BARCELONA - SPAIN, 04/08/2016 - 23:28

No me xodas, Xavier,

El Excmo Sr. D. Francisco Franco Bahamonde, era millones de veces mas decente, honrado, y buen gobernante que los mierdas de PUTEAMOS, que los naziseparratas que nos roban y que los comunistas que nos arruinan. ( Y que si pueden nos matan)

#4 Vicky , Mataró , 02/08/2016 - 08:19

Con gente como tu Pepe pronto ya no habra ninguna diferencia entre el gobierno de la China y el de España.

#4.1 pepe., andorra, 02/08/2016 - 14:23

Vaya frase mas chorra, no veo q tiene q ver una dictadura negra y roja con una blanca como la española, tu ves a Galicia y pide enseñanza en español en las escuelas, ya veras, ya. Es con gente como tu Vicky q no habra diferencia entre el gobierno de turquia y el de españa.

#2 pepe., andorra, 02/08/2016 - 00:00

pues diles algo, q vosotros en Galicia tambien hacéis lo mismo y no montáis tanto follón. O en Baleares, q sois tan complices del separatismo como los propios separatas. Anda chavalote, ves a pedir enseñanza en español en Galicia o Baleares y veras lo q pasa gracias a vosotros.

#1 Wikicensura, Vic , 01/08/2016 - 23:54

Es el franquisme-pujolisme.