Publicitat
Política · 1 de Maig de 2017. 11:59h.

Albiol compara l'ANC amb una "policia religiosa"

"El que més desitgen Puigdemont i Junqueras és que entri l'Exèrcit per la Diagonal"

Albiol compara l'ANC amb una "policia religiosa"

El president del PPC, Xavier García Albiol, en una entrevista a l'ABC, afirma que "a Catalunya estem vivint un moment excepcional en l'institucional i en el polític, que porta al Govern català a prendre mesures més pròpies d'Estats totalitaris que de democràcies consolidades com a Europa".

"Hi ha la voluntat molt clara de dur a terme un cop d'Estat, sense armes, però vulnerant l'Estat de dret. Al costat d'ells, organitzacions com l'ANC actuen com si fossin una mena de policia religiosa", critica.

D'altra banda, assenyala que "les declaracions de Llach són greus, i tant el Govern de la Generalitat com els diputats de Junts pel Sí van ovacionar-lo. Això posa en evidència fins a quin grau els independentistes han assumit la fanatització i la radicalitat del seu discurs".

"Els diputats de Junts pel sí són molt conscients que ningú celebrarà un referèndum a Catalunya i que el temps se'ls acaba. Això els porta a pensar més en el tacticisme i en celebrar eleccions autonòmiques, que no en oferir una imatge cohesionada i de govern coherent", considera.

"A partir d'aquí, episodis de deslleialtats i de traïcions, com la gravació secreta entre membres d'aquest grup polític, seran l'habitual i normal. Lluiten pel mateix espai electoral", augura.

Igualment afirma que "Carles Puigdemont i Oriol Junqueras el que més desitgen, a hores d'ara, és que entri l'Exèrcit per l'avinguda Diagonal de Barcelona. I aquesta fotografia no la tindran perquè la resposta del Govern serà proporcional i ajustada a l'Estat de dret".

Finalment critica que "des del PP català no aspirem a heretar les engrunes de CiU. Per això ja està Cs. Nosaltres pretenem representar i donar veu a tots els catalans que han estat exclosos pel radicalisme de la Generalitat dels últims anys".

"Aquest és el nostre objectiu i no convertir-nos en els recollidors dels últims trossos de CiU. Em sembla que Cs, en aquesta línia, està traint la seva essència. I veient aquest comportament, i representat per el que pensen la majoria de votants de Cs, estic cada dia més allunyat dels seus dirigents a Catalunya", conclou.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 valeri, bna, 02/05/2017 - 20:12

L'Albiol cada comentari que fa la diu mes grossa. I no para. Aixó es una mostra del seu nerviosisme, que nopot dissimular davant el Proces Catala, ja imparable i que ha de culminar en una Independencia Propera. Albiol, adeu. Que faras que siguem indendents, ¿Marxar de Catalunya? ¿Quedar-te?. Per mí et pots quedar. Així si, t'hauras d'aguantar.

#2 Josep-Maria , Barcelona, 01/05/2017 - 14:09

I la policia del Prat que s'ocupa dels passaports, ¿amb quina mena de policia la relacionaries, Albiol?

#1 Ajo y Agua, Bcn, 01/05/2017 - 12:26

S'ha de reconèixer que aquest paio té imaginació a l'hora de dir rucades.

Ajo y agua!
//*//