Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2013. 13:37h.

Albiol compara Zaragoza amb "Don Vito Corleone"

Considera que el diputat del PSC actua com un "mafiós"

Albiol compara Zaragoza amb "Don Vito Corleone"

Albiol

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, en declaracions que recull l'ACN, qualifica de "mafiós" el fet que el secretari d'Organització del PSC el 2010, José Zaragoza, encarregués a Método 3 espiar-lo per esbrinar si el líder del PP a Badalona vivia o no a la ciutat: "És més propi de Don Vito Corleone", ha afegit.

Albiol ha ironitzat sobre el cas i s'ha mostrat sorprès pel fet que els dirigents socialistes gastessin diners per espiar un fet que era conegut per tothom. De fet, el mateix Garcia Albiol havia explicat en diverses ocasions que, per motius personals, es traslladava uns mesos a viure a Barcelona. Més enllà de la seva legalitat o no, l'alcalde de Badalona considera que l'espionatge és "inacceptable" des del punt de vista polític.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Papaluna, Barcelona, 04/09/2013 - 21:58

Albiol és la gran esperança del futur a Catalunya; quan s'acabi el dogmatisme i integrisme actual. El que li costa anar conra corrent i dir la seva no té preu.

#2 vramoneda, Sentmenat, 04/09/2013 - 20:32

La Sindicatura de Comptes ha emès un informe que revela que l'any 2009 l'Ajuntament de Badalona "va presentar una situació pressupostària més favorable que la que realment existia". El romanent de tresoreria per a despeses que va presentar el consistori era de 15,7 m en comptes de 51,4 milions.

#1 Jordi, barcelona, 04/09/2013 - 14:09

Per una vegada a la vida he d'estar d'acord amb un pepero. Sí, senyor, tens tota la raó, i jo ho sé a ciència certa.El Zaragoza és un MAFIES com la copa d'un pi