Publicitat
Política · 16 d'Abril de 2017. 11:02h.

Albiol contempla que es posin urnes “a les seus d'ERC, l'ANC o el PDECAT”

“El que desitjarien Puigdemont i Junqueras és que entrés l'exèrcit per la Diagonal”

Albiol contempla que es posin urnes “a les seus d'ERC, l'ANC o el PDECAT”

El president del PPC, Xavier García Albiol, en una entrevista a l’ACN, ha manifestat que “a Catalunya no es repetirà el 9-N, potser al setembre hi ha urnes a les seus d'ERC, l'ANC o el PDeCAT però no a locals públics i col·legis electorals".

El líder popular afirma que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, pot fer la convocatòria i ha augurat que faran "algun tipus de gesticulació", que s'emmarca en una "estratègia de precampanya electoral" per tal de "generar tensió". "Però no col·locaran les urnes i són conscients que el referèndum no es farà", afegeix.

Albiol considera que ERC i el PDECAT necessiten "mantenir un relat que els permeti arribar a les eleccions amb un relat viu i amb la societat que defensa el projecte independentista en tensió".

D’altra banda, ha assegurat que “el que desitjarien Puigdemont i Junqueras és que entrés l'exèrcit per la Diagonal i se'ls emportessin detinguts, perquè seria el paper victimista que estan provocant però l'estat de dret no els donarà aquest gust".

En aquest sentit defensa que aquest estat de dret disposa d'elements "que no són tan coercitius" i que "garanteixen la democràcia i la llibertat a Catalunya". Afegeix que es faran servir aquestes eines per evitar un "despropòsit polític" com el que planteja el Govern. "No farà falta entrar amb tancs ni buscar una situació d'excepcionalitat amb toc de queda com li agradaria a algú", ha reblat.

11 Comentaris

Publicitat
#4 Leonidas, Santa Coloma, 16/04/2017 - 14:38

Qué pesados son estos postfranquistas, siempre con el mismo mantra nacionalista: no no y no. Que le den otra vez la alcaldía de Badalona y nos deje en paz a los catalanes.

#4.1 pepe.----, andorra, 19/04/2017 - 14:09

pues igual de pesado q tu, q tambien eres postfranquista, como todos los nacidos despues de 1975, con el si, si si, q os chapen ya la autonomia y q dejen en paz el bolsillo de las personas de la region catalana. Si, Albiol es un pesado, pero es q tu y el resto de separatas, lo sois todavia mas..

#3 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 16/04/2017 - 14:19

Mentre facin servir com a cens electoral la llista d'afiliats propis, cap problema. És el seu local, com si volen fer una costellada o una misa negra

#2 Rasca, castelldefels , 16/04/2017 - 11:33

Nuestro ejercito es una institución democrática que esta habilitado constitucionalmente para defender la unidad territorial del país !

#2.1 Escèptic, Bcn, 16/04/2017 - 13:08

#5

Si, tienes razón. Pero también es legítimo defender una parte que de forma mayoritaria no quiera formar parte de esa unidad. Fuerza y democracia son términos poco compatibles

#2.2 Laughter, L'H - España, 17/04/2017 - 12:04

¿ De forma mayoritaria? Controlar los medios públicos y subvencionados que generan una opinión publicada que no pública, no significa que la mayoría quiera eso que se escribe y dice por los palmeros paniaguados del régimen.

#1 !!*!!, Bcn, 16/04/2017 - 11:21

Però si estem progressant. Hem passat del "no hi haurà referendum i de totes maneres és impossible" a "hi haurà referendum i urnes en alguns llocs". Anem bé, anem bé.

#1.1 Carlos BCN, Barcelona , 16/04/2017 - 13:22

No te enteras contreras

#1.2 Karhu, Bcn, 16/04/2017 - 13:39

Calla no els hi diguis aixo que els traumaras.

#1.3 pepe.----, andorra, 19/04/2017 - 14:11

y q a estas alturas los separatas sigan soñando....Aqui el unico referendum q va a haber algun dia es el de la separacion de Barcelona en nueva autonomia separada de la catalana, q como den mucho la chapa, es lo q va a pasar al final. Y mas viendo como Cataluña roba a Barcelona todos los dias...

#1.4 pepe.----, andorra, 19/04/2017 - 14:11

y q a estas alturas los separatas sigan soñando....Aqui el unico referendum q va a haber algun dia es el de la separacion de Barcelona en nueva autonomia separada de la catalana, q como den mucho la chapa, es lo q va a pasar al final. Y mas viendo como Cataluña roba a Barcelona todos los dias...