Publicitat
Política · 10 de Gener de 2016. 20:45h.

Albiol creu que Puigdemont "no està a l'alçada"

“No podem tenir esperances en algú que cataloga Espanya o l'estat espanyol de 'claveguera'"

Albiol creu que Puigdemont "no està a l'alçada"

Xavier García Albiol

El president del grup parlamentari del PPC, Xavier García Albiol, considera que Carles Puigdemont "no està a l'alçada" de ser el pròxim president de la Generalitat. "No podem tenir esperances en algú que cataloga Espanya o l'estat espanyol de "claveguera”, ha manifestat.

Albiol ha aprofitat la seva intervenció en el debat d’investidura per advertir que ””l’hi dic mirant-lo als ulls: Ni vostè, ni ningú iniciarà cap procés de ruptura amb la resta d'Espanya". “Catalunya seguirà sent Espanya”, ha reblat.

"Des del PP -ha dit- lluitarem contra aquesta realitat, que no podrà tirar endavant i morirà gràcies a tres factors: és il·legal i no tindrà cap aliat al món més enllà de la CUP i Bildu; va en contra del pluralisme català; i la fermesa del PP no ho permetrà”.

El dirigent del PPC també s’ha referit a Artur Mas i ha indicat que “és el gran culpable de la greu situació que vivim”. “La CUP l'ha humiliat a vostè i a la institució de la presidència de la Generalitat. I vostè a humiliat la CUP. Però entre uns i altres, el que és més greu: han humiliat el poble de Catalunya”, ha afegit.

Finalment, ha remarcat que “ha trencat CiU, ha fet desaparèixer Unió, ha col·locat els antisistema de la CUP al centre de la política”. “Deixa Catalunya en mans del radicalisme i dels antisistema”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Antoni, Terrassa, 11/01/2016 - 09:51

Va ser .olt fi definint claveguera...el mes adient era fer la referencia de femer o deixalleria de porqueria amb la oficima al Carrer Genova i sucutsal s Ferraz

#1 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 11/01/2016 - 01:23

Té raó Sr. Garcia. Si us referiu a l´alçada d´estatura, vostè li passa un bon tros. En efecte, mai no estarà a l´alçada de vostè. Ara bé, si parlem de la categoria, és obvi que vostè no li arriba i ni arribarà mai ni a la sola de la sabata. Compari Girona i Badalona, i ho entendrà de seguida.