Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2016. 14:44h.

Albiol critica la "processó" del PDC

"Aquest són el tipus d’espectacles que organitza quan no té arguments"

Albiol critica la "processó" del PDC

Albiol mostra una imatge de dirigents de CDC acompanyant Oriol Pujol al TSJC

El coordinador general del PPC, Xavier Garcia Albiol, ha criticat la “processó” del Partit Demòcrata Català (PDC) a les portes del Tribunal Suprem i ha reclamat a la formació que presideix Artur Mas que abandoni “el victimisme i la política espectacle”. “Quan un incompleix la llei, en paga les conseqüències”, ha advertit. 

Albiol ha recordat que “no és la primera vegada que dirigents de CDC arriben en processó als tribunals com si fos un acte religiós, ja ho van fer el 2013 amb Oriol Pujol, tot i que no els hi va sortir tan bé com esperaven”. “Aquest són el tipus d’espectacles que organitza CDC quan no té arguments, l’únic fil que els hi queda per seguir connectats a una societat que cada vegada els hi dóna més l’esquena”, ha afegit.

El dirigent popular ha dit que “si Francesc Homs compareix davant el Tribuna Suprem, és perquè s’ho han buscat amb la confrontació directa amb les institucions de l’estat i decidint saltar-se les lleis quan no els hi convenen. Si declara avui, és perquè han estat uns irresponsables i avui en comencen a pagar les conseqüències”. 

Xavier Garcia Albiol ha reclamat que “tornin a ser la CDC de fa 10 anys, perquè amb la d’avui no es pot dialogar. Han arribat a un punt que no es poden seure en una mateixa taula ni amb PSC, ni amb C’s, ni amb el PPC, només ho poden fer amb els radicals de la CUP”.

Finalment, ha assenyalat que “els dirigents de CDC haurien d’obrir una reflexió, que pensin en com va acabar Ibarretxe fa quinze anys quan va voler fracturar la societat basca”. “Afortunadament, al País Basc van saber rectificar a temps i optar pel sentit comú, perquè el camí de la fractura, la divisió i l’enfrontament no porta enlloc”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 pepe.----, andorra, 21/09/2016 - 14:19

para procesion la de los padres con hijos en Galicia q desean escolarizar a sus hijos en español. Vamos, q mucho criticar y despues estos demagogos peperos son exactamente iguales q los demas.

#6 Ona, Valls, 19/09/2016 - 23:20

Com diuen... cap geperut no es veu el seu gep.

#5 JUANICO, Barcelona, 19/09/2016 - 19:16

Claro

Los "argumentos" sólo los tienecel PP !!!

Con ese criterio aún estariamos en el Franquismo, tardio pero franquismo

Vivan las cadenas !!!

#4 El tu MAS, igual o peor ya NO funciona! , Ni justifica lo q está mal!, 19/09/2016 - 18:22

Y todavía MAS en un legislador o legisladores como es este caso!
Si fueramos democráticos y civilizados no justificaríamos a nada ni a nadie . Están haciendo " un circo" d algo muy serio como es la Constitución q es " democracia" en un Estado democrático del siglo XXI
Los d abajo cumplimos la ley!

#3 botifler1914, Sintaca, 19/09/2016 - 18:21

A mi lo que me preocupa es quien paga los billetes de todo ese rebaño arriba y abajo....

#3.1 No te lo imaginas?, BCN - Sants, 19/09/2016 - 18:42

Todo ese " teatro" vale un buen dinero no?
El mundo nos contempla y debe pensar todos estos son políticos serios y d categoría?
Por otra parte en países mínimamente democráticos
Ocurren estas cosas?
Nos imaginamos q en Alemania por ejemplo con sus Landers puede ocurrir algo así?
Tu Más no vale ya!

#3.2 Manolio, Barcelona, 19/09/2016 - 19:20

Es una preginta retórica, no ?

Del mismo bolsillo que sale el sueldo más el premio PP grupo mixto de una senadora por Valencia no escogida por sus ciudadanos sino por el propio PP. Encima le pagamos in plus... eso si que son argumentos...