Publicitat
Política · 12 d'Abril de 2018. 17:31h.

Albiol demana a Torrent que desconvoqui el ple

El sobiranisme prepara un acte simbòlic

Albiol demana a Torrent que desconvoqui el ple

El president del PPC, Xavier García Albiol ha demanat per carta al president del Parlament, Roger Torrent, que desconvoqui el ple d'investidura d'aquest divendres per la "impossibilitat" del candidat Jordi Sànchez, d'assistir al ple.

Albiol assegura que després de "la decisió del Magistrat del Tribunal Suprem de denegar el permís penitenciari sol·licitat pel diputat Jordi Sànchez i Picanyol per ser present a la sessió d'investidura" i havent també "denegat la seva participació a través de videoconferència" el president del Parlament ha de desconvocar el ple.

"Davant la impossibilitat de la presència del candidat a la presidència de la Generalitat en la sessió d'investidura prevista, li sol·licito que procedeixi, a l'empara del que estableix a la desconvocatòria de la sessió plenària convocada per demà divendres" ha manifestat Albiol.

El jutge Pablo Llarena ha rebutjat l'autorització perquè Jordi Sànchez vagi al ple d'investidura convocat per aquest divendres. Se li denega tant la llibertat com la possibilitat sortir de permís per presentar-se com a candidat a la presidència de la Generalitat. El magistrat també rebutja que pugui participar en el ple per via telemàtica.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat