Publicitat
Política · 8 d'Agost de 2015. 17:14h.

Albiol demana al PSOE que "cridi a l'ordre" al PSC per penjar estelades

Insta Pedro Sánchez que es posi "al costat dels que ens sentim catalans i espanyols"

Albiol demana al PSOE que "cridi a l'ordre" al PSC per penjar estelades

Xavier Garcia Albiol, amb Andrea Levy, en un mercat a Badalona

El candidat del PPC a la presidència de la Generalitat, Xavier Garcia Albiol, ha advertit que "mentre Pedro Sánchez apareix amb una gran bandera espanyola permet que el seu partit pengi la bandera independentista, l'estelada, en grans municipis catalans com Badalona, Terrassa o Castelldefels".

Albiol ha insistit que "Pedro Sánchez i el PSOE han de deixar ja les ambigüitats i dir què Partit Socialista volen per a Catalunya" i ha afegit que l'actuació dels socialistes catalans és "una absoluta incoherència".

El cap de llista dels populars catalans ha afirmat que "el PSC juga un paper important en aquestes eleccions" i per aquest motiu s'ha preguntat què farà amb la seva base electoral que, com la del PP "viuen amb naturalitat sentir-se catalans i espanyols".

"Han de pronunciar de manera clara per ajudar a evitar la ruptura que Mas i Junqueras estan provocant a Catalunya", ha afegit demanant que "Pedro Sánchez ha cridar a l'ordre al seu partit i posar-se al costat dels que ens sentim catalans i espanyols".

El candidat ha fet aquestes declaracions a Badalona al costat de la número 2 de la candidatura i vicesecretària d'estudis i programes del PP, Andrea Levy, on ha posat de manifest que "Badalona és el millor exemple de la Catalunya real, igual que la immensa majoria de l'àrea metropolitana de Barcelona, on viuen homes i dones que no volen trencar amb la resta d'Espanya".

Finalment, ha denunciat que "és aquesta Catalunya la que Mas i Junqueras volen silenciar i convertir en invisible". "L'única intenció dels independentistes era mobilitzar el seu electorat pensant que els veïns de l'àrea metropolitana es quedarien a casa", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Casper, Bcn, 09/08/2015 - 20:05

El maricomplegines de mi gallego preferido don Mari ano es que no se entera de la vida. Para poner a ésta, igual podía haber nombrado Vicesecretaria de Pretérito Pluscuamperfecto del PP a la Pilarín Rahola. Incluso al En ric Vila. Son Igual de judíos catalanes. Y igualmente hubieran aceptado.

#10 Hector, Bcn, 08/08/2015 - 20:44

Que si quan un permet aquestes coses que deixi el partit (que suposadament haurien de defensar l'autodeterminacio) perque no segueix la idiologiaa que manen els liders.
Que si quan el deixa mira com es l'independentisme que es excloient.... a nivell local no haurien d'existir les sigles....

#9 Casper, Bcn, 08/08/2015 - 20:25

Un poco de don Mari ano gasta mucho. La prueba es que aquel par que tenía antes, ¿a dónde habrán ido a parar?.

#8 Kropotkin, Vic, 08/08/2015 - 20:11

Ande andará nuestra anterior amiga israelita, la Rahola... Jua, jua, jua,...

#6 Carlos Gomez, Bcn, 08/08/2015 - 19:53

L´Albiol ha saltat a l´escenari amb l´escopeta de perdigons i el timbal per fer tant soroll com pugui i soritr com sigui a la tele perque algu s´en rocordi del glorios PPC en aquesta festa de graducio dels napoleons mes espavilats del sanatori.
Que no falti la pluralitat.