Publicitat
Política · 12 d'Octubre de 2016. 09:52h.

Albiol demana la “reacció de la justícia” a Badalona

“Si hagués decidit que l'11-S es pot treballar s’hauria organitzat una batalla mundial”

Albiol demana la “reacció de la justícia” a Badalona

Albiol

El líder del PPC, Xavier Garcia Albiol, ha dit en declaracions a RAC1 que “no m'agrada que s'inhabiliti cap polític. Sí que crec que quan algú té una actitud desafiant estripant la interlocutòria, hi ha d'haver alguna mena de reacció de la justícia. Si no, convertirem aquest país en una selva”.

"Aquest tipus de numerets formen part de l'escenificació però no em sorprenen. És el que hi ha governant gràcies al PSC”, ha assenyalat, a més de reivindicar que “els 4 anys que vaig ser alcalde, les festes que podien ferir sentiments es van tractar amb molta delicadesa. Se'm reconeix”.

"El govern de Badalona ha aconseguit posar d'acord tots els sindicats en la crítica al que s'està duent a terme avui”, ha constatat, a més de recordar que “quan això es va pactar l'any passat no hi vam caure. Qui ho denuncia la setmana passada és l'UGT”.

"Si hi ha una situació que està recollida legalment i s'està incomplint, en un estat de dret es recorre a la justícia”, ha defensat Albiol, que ha explicat que “he parlat amb la delegada del govern espanyol avui i correspondrà al jutge prendre les decisions que consideri oportunes”.

"Imagini's que decideixo que l'11-S es pot treballar. Què hauria passat? S'hauria organitzat una batalla mundial”, ha lamentat. "Si des del PP haguéssim sabut que altres ajuntaments obririen, la delegada del govern hauria actuat amb la mateixa diligència”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Galderic, Barcelona, 12/10/2016 - 14:06

I sobretot que no actuii en els casos Gürtel, Bárcenas, EROS de Doña Susana, i Millet-Faes.
S'ha de preservar la corrupció nacionalconstitucionalista, la garantia de supervivència del Régimen

#1 poble sec, bcn, 12/10/2016 - 10:41

En aquet cas totalment d acord amb Albiol