Publicitat
Política · 22 d'Agost de 2018. 09:28h.

Albiol diu que la batalla dels llaços pot acabar a "bufetades"

El líder del PPC creu que els Mossos actuen com a "comissaris polítics"

Albiol diu que la batalla dels llaços pot acabar a "bufetades"

El líder del PPC, Xavier García Albiol, ha advertit en una entrevista a El Periódico que el conflicte pels llaços grocs pot acabar a "bufetades" i ha demanat al president de la Generalitat, Quim Torra, que rebaixi la "tensió".

Albiol ha dit que "la batalla dels llaços pot acabar malament, amb un conflicte social" i ha afegit que "per això seria important que el president de la Generalitat, màxim inductor d'aquest tipus d'accions, intentés rebaixar la tensió perquè, en cas contrari, una part de la població podria acabar a bufetades amb l'altra".

També ha criticat els Mossos d'Esquadra perquè "actuen més com a comissaris polítics que com a policia integral de Catalunya" i ha assegurat que "si hi ha algun veí que és denunciat per retirar llaços grocs, tindrà el suport jurídic, legal i polític del Partit Popular".

Xavier García Albiol creu que no és el mateix col·locar llaços grocs que treure'ls perquè "treure'ls té un significat polític i posar-los és interpretar de forma tendenciosa que la via pública és teva".

Finalment, ha dit que "col·locar-los té un plus d'irresponsabilitat perquè significa voler ocupar l'espai públic en favor d'una ideologia". "Si haguéssim de mesurar el grau d'irresponsabilitat, posar-los el supera àmpliament"; ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 joan, manresa, 23/08/2018 - 17:12

El Casal,obrint la seva tertulia des de Moro-L'Andina.---Al #5.1

CMR,de Tabarnia...----De Tabarnia...???Ens sembla que ya está tot dit...,la llengua i l'escriptura ,sino anem errats ,varen nexe ,com a formas d'entendres entre las personas...,o entre els primats existents..,clar que en Tabarnia..,será molt difícil...,pro ens arribat entendrens ..

#8 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 22/08/2018 - 20:14

A bofetadas, es difícil. Más probable es que acabe a banderazos, gorrazos y lacetazos apretados en partes sensibles. Me pongo amarillo y veo estrellas blancas solo de pensarlo.

#7 Protágoras, bcn.España, 22/08/2018 - 19:12

El democracia las instituciones y los espacios públicos son de todos. Cuando una ideología pone a su servicio las instituciones y utiliza los espacio público como si fuera de su propiedad, está corrompiendo y secuestrando la democracia. Se han apoderado de las escuelas, de TV3, de las instituciones, y ahora quieren apropiarse de la calle.

#6 joan, manresa, 22/08/2018 - 17:08

resistencia a ningú..,va be alguns cops dexar fer..,un bany de boletades també serveix per donar sortida a un neguit interior..,oi, Sr.Obiols...???Quant pagaria perqué es donguesin aquestas situacions...???.Pro..,tant va el canti a la font ..,que pot acabar trencar-se..," La batalla dels llaços.."Quin problema ..,oi Sr.Obiols..??VERGONYA NO TENIU

#5 joan, manresa, 22/08/2018 - 17:03

El Casal obrint la seva pantalleta des de Moro-L'andina.---Colocar llaços grocs...???....,O treure'ls...???...,Quin problema oi Sr.Obiols....????.Qui no te feina el gat pentina...,Els Mossos comissaris polítics....????....Naltros els hauriem penjats de color negre...,negre per el dol en que viu Catalunya...,i direm mes...,no posar cap (cont

#5.1 CMR, Tabarnia, 22/08/2018 - 22:00

En ese casal tuyo deberían dar cursillos de ortografía de tanto en tanto.