Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2015. 14:11h.

Albiol diu que Mas "ha perdut el nord"

"No pot seguir ni un minut més al capdavant de la Generalitat"

Albiol diu que Mas "ha perdut el nord"

Albiol, en roda de premsa

El líder del PPC, Xavier García Albiol, en roda de premsa al Parlament, ha afirmat que "si hi ha algú que està atacant als catalans és Artur Mas. Ha perdut el nord". "Estem en mans d'un president que és un irresponsable i no pot seguir ni un minut més al capdavant de la Generalitat", ha lamentat.

Albiol, que ha donat per fet el pacte de Junts pel Sí amb la CUP, ha assegurat que "Mas ha fet unes afirmacions rotundament falses contra el Govern d'Espanya". "Si pensa que Rajoy el deixarà que es gasti els diners per al seu 'Estat' va apanyat", ha deixat clar.

El dirigent del PPC ha explicat que "el Govern d'Espanya no ha intervingut a Catalunya, està controlant en què es gasta els diners Artur Mas". "El Govern de Rajoy possibilitarà pagar als proveïdors que hauria d'haver pagat la Generalitat", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 aaron, Sant Celoni, 25/11/2015 - 18:34

Albiol, que no, que no se puede perder una cosa que no se tiene. Y el MHP y los nazionalistas no tienen ni idea que es el norte.

#4 Julio, Barcelona, 25/11/2015 - 06:14

En el País Vasco, todos los partidos defienden los dineros de Euskadi. En Catalunya El PP y Ciudadanos quieren lo contrario. Esto me hace pensar que estos dos partidos tienen intereses ocultos en España.

#3 laila, bcn, 24/11/2015 - 20:34

De moment qui ha perdut a Catalunya es el PP.

#2 josep, prats de lluçanes, 24/11/2015 - 19:32

Una persona que encare pensi que els que no s´adapten a catalunya, que marxin, no a evolucionat desde el segle 18.

#1 Miquel, Badalona, 24/11/2015 - 19:02

La gent de Badalona ja sabem que en Garcia no és que hagi perdut el nord, es que no n'ha tingut mai. Declaraciona igualant els gais amb mascotes, agredint opositors amb els punys, acumulant un patrimoni de més d'un mil.lio d'euros només amb ingressos públics, fracassant al món dels basquet,..