Publicitat
Política · 13 de Setembre de 2015. 21:26h.

Albiol diu que "TV3 fa vergonya"

Rajoy coincideix amb Pedro Sánchez a l'estació de l'AVE de Lleida

Albiol diu que "TV3 fa vergonya"

Rajoy i Albiol, a Lleida. Darrera, Pedro Sánchez

El candidat del PPC a la presidència de la Generalitat, Xavier Garcia Albiol, s’ha felicitat perquè la Junta Electoral Central ha donat la raó al PPC en el seu recurs pel temps dedicat a la manifestació a TV3.

“La Junta demana a TV3 que no actuï de manera sectària i compensi a aquells que no participem a la manifestació”, ha explicat tot remarcant que “és al segona vegada que els criden l’atenció”. “TV3 ha de deixar de ser utilitzada com a instrument de propaganda política, fa vergonya", ha conclòs.

Albiol ha considerat també que defensa “aquella Catalunya que Artur Mas i els seus companys volen silenciar”. “Hospitalet, Cornellà, Badalona o Santa Coloma és aquella Catalunya que Mas considera de segona categoria, que no són igual a la resta”, ha afegit.
 
En una visita a les festes de Bellvitge d’Hospitalet, ha manifestat que “malgrat no els agradi, aquesta és la Catalunya real”. En aquest sentit ha recordat que “hi ha milers de catalans d’origen extremeny, murcià o andalús que no volen renunciar a sentir-se també espanyols i que mereixen el mateix respecte que els que van a la manifestació de la Meridiana”.

En aquest punt ha insistit que “el que passi el dia 27 dependrà precisament del que faci aquesta Catalunya invisible per Artur Mas”. “Si tots ells van a votar i es pronuncien amb llibertat el 27, els independentistes no es sortiran amb la seva, no aconseguiran fracturar la societat”, ha explicat. “Per aquest motiu –ha continuat- els independentistes tenen tan interès en que aquests municipis l’àrea metropolitana es quedin a casa”.
 

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Kropotkin, Vic, 15/09/2015 - 13:22

Sí, por eso el García de l'Albiol tenía la verguenza verde y se la comió un gitano. O un rumano. O un sudaca de esos que a él le gustan tanto... Jua, jua, jua,...

#8 joan, bdn, 15/09/2015 - 11:42

La junta provincial va dir que no passava res.
La junta de Madrid va dir que havia de sortir el ton to

#7 Jesús, Murcia, 14/09/2015 - 08:46

TV3 debería de aprender de TVE, que dedicó CERO SEGUNDOS, en el telediario del día siguiente, a la manifestación de la meridiana. Ni siquiera la citó. Como si no hubiera ocurrido. Esta TV3..... en fin Albiol, tranquilo, quédate viendo la neutral e imparcial TVE

#7.1 Miguel , Mad, 15/09/2015 - 00:57

Murcia ens roba!.

#6 Lauridsen, Barcelona, 14/09/2015 - 07:52

Cuando la vergüenza que da se sufraga con tus propios impuestos y además cierra quirófanos y retira profesores de refuerzo, ENTONCES PRODUCE INDIGNACIÓN !!!

#5 Cesc, BCN, 14/09/2015 - 01:34

Molt sentir vergonya de TV3 però no prohibeix que el treguin i informin sobre ell en aquesta tele tan vergonyosa, quanta falsetat haurem d'aguantar fins al 27S.