Política · 11 de Desembre de 2017. 18:29h.

Albiol es compromet a negociar “un nou sistema de finançament”

El PPC presenta un decàleg de propostes que “passi pàgina de l’obsessió separatista”

Albiol es compromet a negociar “un nou sistema de finançament”

Xavier García Albiol, amb altres candidats del PPC (foto: PPC)

El candidat del PPC a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol, s’ha compromès a pactar “un nou sistema de finançament autonòmic, que respecti els principis de justícia, igualtat, solidaritat, ordinalitat i sostenibilitat, que garanteixi la prestació de serveis públics de qualitat”. Això és el que assegura un dels punts del “contracte amb els catalans” que ha signat Albiol aquest dilluns a Terrassa.

És un decàleg de propostes per recuperar “la normalitat, la seguretat jurídica i l’estabilitat institucional, amb un projecte de govern per a tots els catalans sense excepció, que passi pàgina de l’obsessió separatista i enceti una agenda d’obertura i llibertat”. “Garantirem el respecte a l’Estat de Dret com a base de la convivència democràtica i del creixement econòmic”, afegeix el document.

El PPC inclou entre les seves propostes l’aprovació d’“un pla de xoc per incentivar que totes les empreses que han abandonat Catalunya tornin el més aviat possible, per atraure’n de noves i potenciar les que s'han quedat”.

Albiol, d’altra banda, ha assegurat que “la reconciliació de la societat catalana passa necessàriament per un govern que no sigui independentista i que aposti per la convivència i la recuperació econòmica”. El líder del PPC s’ha compromès també a “no donar suport a cap referèndum, legal i il·legal, per separar Catalunya d’Espanya”.

3 Comentaris

Publicitat
#3 pepe.----, andorra, 12/12/2017 - 14:44

dejate de gaitas y deroga o modifica las autonomias, yo las tiraria por la borda y me iria al estilo frances, pero no me importaria q existiesen si no tuvieran capacidad legislativa y solo fuesen unos meros gestores de recursos vigilados por una especie de cuestores a la romana.

#2 FRAN-BCN, bcn, 12/12/2017 - 00:25

Molt be Albiol, i el preu que hem de pagar molts catalanistes no gaire indepes quin es??.....fins ara cap partit personalment m ha seduit...

#1 Laila, Bcn, 11/12/2017 - 19:31

Doncs dient "a por ellos" "no perdonarem""perillen les pensions""abduïts" etc.no se jo...el que vol dir es que si votem com a bons minyons es reconciliarà amb el 46%de catalans