Publicitat
Política · 11 de Març de 2017. 17:17h.

Albiol fa una crida a "netejar la política catalana"

"De tots aquells que és evident que s’han aprofitat de tenir un càrrec institucional"

Albiol fa una crida a "netejar la política catalana"

Xavier Garcia Albiol

El coordinador general del PPC, Xavier Garcia Albiol, ha defensat que “les institucions polítiques han d’estar al servei de tots, les polítiques socials han d’estar per sobre de les polítiques de banderes” ha fet una crida a “netejar la política catalana de tots aquells que és evident que s’han aprofitat de tenir un càrrec institucional”.

Així ho ha manifestat després de ser proclamat candidat a la presidència amb el suport del 98’65% dels votants. Albiol ha agraït “la confiança abrumadora dels afiliats del PPC, una mostra de suport no només cap a la persona, també és suport a un projecte de present i de futur”.

El dirigent popular ha dit que “serem la referència de tots aquells catalans que també se senten espanyols i no volen sentir-se exclosos”. “Volem ser la casa de tots aquells homes i dones que volem viure amb llibertat i normalitat el sentiment de sentir-nos catalans i espanyols, tots aquells que creiem que per sobre del debat del procés independentista hi ha el debat de les prioritats reals com sanitat, ensenyament, infraestructures i finançament”, ha defensat.

Xavier Garcia Albiol ha manifestat que “a diferència de la resta d’Espanya, nosaltres tenim una missió més complexa ja que el debat polític sobre el model de societat a Catalunya no és prioritari”. “El debat a Catalunya és un debat entre aquells que creuen en la societat monolítica de pensament únic i aquells que no som independentistes i que per al Govern de Catalunya estem al marge”, ha assenyalat.

Finalment, ha reivindicat que “el PPC serà l’instrument més vàlid de la societat catalana per afrontar els reptes que ens tocarà viure a Catalunya els propers mesos”. “Som l’únic partit que planta cara als que volen una societat uniforme, tenim les idees clares, governem a Espanya i som la garantía que ningú convocarà un referèndum a Catalunya per separar-nos de la resta d’Espanya”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Josep Pagés i Canaleta CASES FREDES PER LA POBRESA, AL MEU SUPORT ALAS PERSONES AMB CANCER . TENIU QUE LLUITAR CON LLUITO JO AL COSTAT DE LA M, 12/03/2017 - 03:30

JO Faix unaltra CRIDA ... Cal NETEJAR LA POLITICA CATALANA y ESPAÑOLA = CASTELLANA ,, De LA CORRUPCIÓ , Aquesta es la NETEJA que calfer a tot Espanya i tambe a Catalunya con a Andalusia i Comunidad de MADRID.. Cal portara la Preso tots els Corruptes

#3.1 pepe.----, andorra, 14/03/2017 - 10:37

Español no es lo mismo q castellano, pero si te gusta confundir las cosas con el proposito de manipular, alegria. En lo demas, de acuerdo, pero si en Mexico no lo han conseguido, en España menos, te recuerdo q Mexico vive una dictadura desde hace 100 años. La dictadura de la corrupciion, el mal como e

#2 Leonidas, Santa Coloma, 11/03/2017 - 19:40

Xavier ¿y porqué no empiezas por hacer limpieza y levantar las alfombras dentro de tu partido antes de pedirlo a los demas?

#2.1 pepe.----, andorra, 14/03/2017 - 10:38

y pq no empiezas tu mismo pidiendo eso a los q mandan en la region de Cataluña? Lo q dice este es solo una parte del teatro, si algun dia manda, dira lo contrario.

#1 joan , barcelona, 11/03/2017 - 17:29

Els primers que s'aprofiten d'un càrrec públic sou gent com tu o la Levy, que al sector privat no durarieu ni 4 dies i cobrarieu al voltant de 1.000 euros.