Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2010. 09:00h.

Albiol haurà de declarar als jutjats pels romanesos

El cita el fiscal especial per delictes d'odi i discriminació a instàncies d'ICV

Albiol haurà de declarar als jutjats pels romanesos

Albiol, el dia de la visita de l'eurodiputada francesa

El president del PP de Badalona, Xavier Garcia Albiol, haurà de respondre davant la justícia pel díptic en què vinculava el col·lectiu romanès amb la delinqüència. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio i recull el 3cat24.cat, el fiscal especial per delictes d'odi i discriminació l'ha citat als jutjats aquest dimecres, dins la investigació oberta per la denúncia presentada per Iniciativa per Catalunya-Verds.

La denúncia dels ecosocialistes es complementa amb un informe de la Generalitat segons el qual els que provoquin discriminació o odi per motius racistes poden ser condemnats a penes d'entre un i tres anys de presó. El president d'Iniciativa a Badalona, Carles Sagués, considera que Albiol "es mereix un càstig com a polític que té una responsabilitat". En el fullet s'hi podia veure una fotografia d'un cartell contra els romanesos, i a més es vinculava immigració amb delinqüència.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Payo dame algo, bcn, 19/10/2010 - 22:56

el problema no es que sean racistas, es que son CAGALANES por tanto xenofobos de los pies a la cabeza y de la cuna a la tumba. Nunca cambiarán: no son nacio, no son honestos, no son Nobel, no son nada

#8 romanesos? si els espanyols sou mig gitanos, Lleida, 19/10/2010 - 14:55

El problema no és que siguin romanesos, sinó que son gitanos, la majoria de gitanos que tenim a Catalunya són d'orígen espanyol, quinquis andalusos. I a veure quan la fiscalia cita Alberto rivera i tota la fauna de c's entre d'altres, que inciten a l'odi contra el seu propi país, quins malalts.

#7 Fran, Llinars, 19/10/2010 - 11:39

Algu va veure el programa"salvados"d la Sexta l´altre dia?Xavier G.Albiol diu veritats com punys i es q la gent en la seva majoria opina.Aquets d´ICV son d´allo esperpentics i se´ls veu el llauto en el mateix moment q fan els seus cartells electorals en arab.

#6 EL CID, Sabadell, 19/10/2010 - 11:00

Suele pasar cuando defientes a alguien, que fue el impulsor de la immigración.. i con el afan de seguir chupando i vistos los huevos que ha puesto PxC... están intentando no perder votos de manera desesperada... tiene cojones estos ANTICATALANES

#5 pepe, andorra, 19/10/2010 - 10:51

Es q los de ICV, seguramente, cobran de paises musulmanes extranjeros, ahora entiendo yo como con tan pocos votos pueden gastar tanto dinero en organización. Mi opinion es q cobran dinero a cambio de defender lo indefendible, cualquiera q se pasee por pau piferrer o don pelayo en Badalona, lo sabe.