Publicitat
Política · 30 de Juliol de 2015. 10:03h.

Albiol ignora Arrimadas

El candidat del PPC busca el cos a cos amb Rivera

Albiol ignora Arrimadas

Albiol, durant l'acte d'ahir

El candidat del PPC a les properes eleccions al Parlament, Xavier García Albiol, busca el cos a cos amb Albert Rivera, malgrat que la cap de llista de Ciutadans és Inés Arrimadas.

Albiol, en efecte, no ha esmentat en cap moment Arrimadas i, en canvi, ha criticat el líder de C’s per marxar “a fer política a la resta d’Espanya” quan, segons ell, “estem davant de les eleccions més importants a Catalunya des que hi ha democràcia”.

El candidat del PPC deia ahir en una entrevista al Telenotícies que “m’estranya que el president de Ciutadans, Albert Rivera, en aquests moments tan  importants per Catalunya i quan ens juguem tant hagi preferit marxar”.

“Prefereix que li toquin les palmes a Madrid i que li passin la mà per l’esquena abans d’estar aquí i defensar amb mi i no sé si amb altres aquest projecte de Catalunya dins d’Espanya”, ha argumentat.

Les d’ahir, però, no han estat les úniques paraules d’Albiol cap al candidat de Ciutadans a les generals. En els darrers dies també ha dit coses com “ell és el guapo i està de moda” o “l’actitud de Rivera començant a córrer per deixar Catalunya és poc seriosa”.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#19 Lisensiado Moliné, Conchatumare, 30/07/2015 - 21:35

Hace como que la ignora pero la mira por el rabillo del ojo.

#18 Cesc, bcn, 30/07/2015 - 21:07

Los jueces Enrique López y Concepción Espejel, próximos al PP, también juzgarán la 'caja B' del partido. Amb aquestes notícies qui pot votar al PP en aquests moments? Ja ni dissimulen, tant els hi fa.

#17 Protágoras, bcn, 30/07/2015 - 18:29

El PP no es de fiar. Antes que nos demos cuenta nos ha firmado un nuevo pacto del Majestic.

Rivera manda en C's por contra Albiol puede terminar como Vidal Cuadra si a Mariano le interesa. Yo vimos lo que hizo Aznar.

Los que están contra las inmersiones y contra las fronteras son C's.

#16 pepe, andorra, 30/07/2015 - 16:45

es una pena ver como la Levi se ha envejecido 10 años en 15 dias. En un par de de meses no la va a querer votar ni nuestro Netanyahu. Bueno, siempre nos quedara la Rahola. Excepto si Yo y el sr. Rius no la baneamos antes.

#15 Ernesto, Vilassar, 30/07/2015 - 16:14

El gran error de Albert Rivera ha sido no presentarse a las autonómicas, aunque luego se presentará también a las generales. Ciudadanos es un partido personalista, y sus votantes lo hubieran entendido. Una pena, diez escaños menos.

#15.1 FreedomFor9Barris, BCN, 30/07/2015 - 19:27

Puede presentarse cerrando la lista y dejar la puerta abierta a ser President. Si "Junts pel Si" presenta a su "supuesto candidato" sin encabezar la lista, jugando al trilerismo político, Ciutadans debería hacer lo mismo.