Publicitat

L'alcaldable del PP insinua que signants del manifest a favor de Badalona "viuen al Maresme"

Albiol planta cara

Xavier García Albiol, en una foto d'arxiu

El president del grup del PP a l'Ajuntament de Badalona, Xavier García Albiol, ha assegurat, en relació amb el manifest que han signat 60 artistes, periodistes, poetes i expolítics de la ciutat "contra la política que porto a terme en relació amb els problemes de seguretat i incivisme que estan patint molts veïns de Badalona", que "especto el dret de tothom a dir el que pensa, també en el cas d'aquells que no pensen igual que jo”. Albiol ha insinuat que alguns d'aquests signants no viuen a Badalona i sí ho fan al Maresme, Madrid o Barcelona.

“No obstant, si haig d'escollir entre l'aplaudiment dels anomenats notables o afrontar els problemes que avui dia pateixen milers de veïns, jo em poso del cantó d'aquests últims”, ha afirmat. El President del PP de  Badalona ha assenyalat també que “la situació professional privilegiada d'alguns d'aquests notables els permet posar de manifest, amb un important ressò mediàtic, el pensament sobre la visió de la realitat que ells tenen”. Per això, García Albiol ha afirmat que prefereix posar-se al costat “dels veïns que no tenen veu, dels que conviuen amb les realitats”.

García Albiol ha assegurat que continuarà treballant en la mateixa direcció, parlant clar d'aquelles qüestions que consideri prioritàries i denunciant totes les situacions que li semblin injustes.

En relació a les acusacions dels signants del manifest sobre el domicili de García Albiol, aquest ha assenyalat que està disposat a convidar-los a casa seva per celebrar la castanyada. “Això sí”, ha puntualitzat, “els firmants del manifest que viuen a Madrid hauran d'agafar un vol per arribar a Badalona, els que viuen al Maresme, podran arribar en tren, els que estan residint a Barcelona, en metro o en cotxe, i els que viuen a Badalona potser podran arribar caminant”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 jordi, bcn, 28/10/2010 - 13:11

Els notables signants del manijfest no tenen cap problema amb els "nouvinguts"perque viuen a zones tambe "notables"(com els de Pedralbes)

#4 A cagar a la via, Badalona, 28/10/2010 - 13:05

Hi han problemes pero aquest energumen els utilitza per fer bronca. Dubto que tingui idees clares, com a molt te una idea i xunga

#3 Jose, Badalona, 28/10/2010 - 09:15

Me parece que este hombre tiene las ideas muy claras

#2 FART DEL TRIPARTIT, bcn, 28/10/2010 - 08:27

Albiol intenta o al menys fa que es parli dels greus problemes que tenen els veins de certs barris de Badalona,en canvi els signants del manifest nomès volen quedar com persones molt tolerants,guais i multicultis quan no coneixen la realitat d'aquests barris.

#1 Albert, Badalona, 28/10/2010 - 08:09

Sí, i l'Albiol viu en un dels barris amb conflictes de Badalona. Per això li preocupa tant el tema dels gitanos romanesos i sap de què parla.