Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2015. 15:28h.

Albiol recorda que Unió ha format part del Govern d'Artur Mas "durant tres anys"

"No els hem sentit votar en contra dels acords a favor de la creació d'estructures d'Estat"

Albiol recorda que Unió ha format part del Govern d'Artur Mas "durant tres anys"

Albiol, amb Xandri, a la Sau Vella

El candidat del PPC a la presidència de la Generalitat, Xavier Garcia Albiol, ha constatat que “CDC i UDC comparteixen l’objectiu de la independència de Catalunya, però amb camins diferents”.

“Sabem que des d’Unió no estan d’acord amb una Declaració Unilateral d’Independència, però és necessari que els dirigents del partit expliquin als catalans el seu posicionament i aclareixin si renuncien de manera clara a la fita de la independència”, ha afegit.

Albiol ha recordat que “UDC ha estat responsable en el Govern d’Artur Mas durant tres anys, d’estar treballant per crear estructures d’Estat, i no els hem sentit dir que no li semblava bé, o votar en contra dels acords i de les propostes que han anat en aquesta línia”.

Durant la presentació de Marisa Xandri com a cap de llista per Lleida, el candidat del PPC ha alertat que “si les tesis d’aquells que volen trencar Catalunya respecte la resta d’Espanya es poguessin consolidar –fet que no succeirà- Lleida seria una de les demarcacions més perjudicades”. 

“Una part de la població viu directa o indirectament del sector agrari, i automàticament els ajuts que venen d’Europa desapareixerien i per tant, deixarien d’arribar a Lleida”, ha assenyalat destacant que “el PPC defensarà amb tota la força del món els interessos de Lleida, de Catalunya i d’Espanya”.

Finalment, Albiol s’ha referit a la designació de Marisa Xandri i ha destacat "ha demostrat la seva vàlua des del punt de vista professional, i quan ha tingut responsabilitat com a diputada, ha defensat els interessos de tots els lleidatans”, ha assenyalat destacant que “té moltes virtuts però destaca la seva coherència”.

“Marisa Xandri ha treballat sempre en una direcció que és la correcte, té les idees clares i no les canviarà en funció de les circumstàncies, com sí que fa el PSC, que quan convé té una posició clarament independentista, i en arribar al Govern de la capital, canvia i arriba a pactes amb Ciutadans”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 laila, bcn, 07/08/2015 - 11:58

Aquest senyor parla des de la frustració i la ràbia perquè li han tret la seva escombra a Badalona. Mal començament per ser President.

#3 EXTRINGANA, SABADELL, 07/08/2015 - 11:37

Todo el conocimiento, la totalidad de preguntas y respuestas se encuentran en el perro.

#2 Patum, Sant Patumet, 06/08/2015 - 21:11

Es q son los mismos perros pero distintos collares ( PP-CiU)

#1 Jep dels Estanys, Manresa, 06/08/2015 - 17:15

posats a recordar... sí, Unió ha format part de Convergència. També és cert que el PP va pactar amb CIU... no? conclusió?