Publicitat
Política · 6 de Maig de 2020. 09:56h.

Albiol revela que el PSC va incomplir la seva promesa

"Hi havia el compromís que si jo tornava a guanyar les eleccions respectarien la llista més votada"

Albiol revela que el PSC va incomplir la seva promesa

El dirigent de PP, Xavier García Albiol, en una entrevista a El Periódico, explica que quan va recolzar la moció de censura que va permetre a el PSC obtenir l'alcaldia de Badalona, els socialistes li van prometre a canvi que respectarien la llista més votada, fet que més tarda no es va produir.

"Aquella moció de censura va servir per trencar una dinàmica negativa: tenia una data de caducitat, 8 mesos, i semblava que el PSC l'afrontava per revertir l'alcaldia de Sabater que ells mateixos van propiciar el 2015, però ha acabat amb l'esperpent de la dimissió de Pastor", recorda.

Albiol revela que "hi havia el compromís de PSC que, si jo tornava a guanyar les eleccions, respectarien la llista més votada. És evident que no ho van complir, però no em sorprèn perquè tampoc sembla que ho fessin amb la CUP".

L'exalcalde critica que "el PSC no té cap tipus de problema moral en trair constantment el sentiment d'una majoria de veïns. ¿Compartir l'alcaldia? No: els veïns volen que governi aquell que guanya les eleccions".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Neferu, Barcelona, 07/05/2020 - 10:23

Desde tiempo inmemorial todos sabemos de las veleidades del PSC, de cómo cambia de criterio para congraciarse con algún otro o para sacar tajada electoral y, dede que Iceta está al frente aún son más frecuentes las veleidades.

#9 josep miquel, calella, 06/05/2020 - 17:51

Aquests fets em recorden un consell d´una persona que vá viure els fets dels anys 30 , ens va dir : "No us fieu mai dels socialistes, son falsos i traidors". No cal afegir res.

#8 Perico, Matadepera, 06/05/2020 - 16:00

Miquel "The Only Wonderful and Very Honest Boss, and Dancer, in the Catalan Socialist Party (from "party" , what means "enjoyment")", para sí, tras leer la entrevista: "cómo miente ese facha bellaco, el pacto fue con el borrachuzo de Pastor, no con el PSC. La culpa es suya, por fiarse de un impresentable como Pastor."

#7 Baetilvs, Barcelona, 06/05/2020 - 14:27

El tema de l'Alcaldia de Badalona és descarat, la ciutat de Badalona deixa patent que vol Albiol com Alcalde i s'ajunten des de 2015 PSOE + partidets radicals per vetar els vots del poble. Aquests paios necessiten urgentment unes lliçons de democràcia

#6 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 06/05/2020 - 14:03

/sarcasmON

¿Qué dice Ud., Sr. Albiol? ¿Que El PSC no ha cumplido un pacto de caballeros? ¡Imposible que el único partido honrado del mundo, dirigido por Miquel "Honest Abe" Iceta, haya podido no ya hacer, sino siquiera imaginar, semejante bellaquería! ¡Estoy a punto de entrar en shock! ¡Las sales, Bautista, que me privo!

/sarcasmOFF