Publicitat
Política · 9 de Setembre de 2018. 11:17h.

Albiol revela que TV3 està plena de llaços grocs per dintre

El líder del PPC afirma que "això en una televisió que és pública no correspon"

Albiol revela que TV3 està plena de llaços grocs per dintre

El líder del Partit Popular de Catalunya, Xavier García Albiol ha revelat la presència de llaços grocs a l'interior de l'edifici de TV3 i ha afirmat que "crec que això en una televisió que és pública no correspon" perquè "aquest edifici és de tots els catalans".

"No m'agrada quan he pujat les escales veure que les baranes estiguin plenes de llaços grocs, crec que això en una televisió que és pública no correspon" ha manifestat. "Al final aquest edifici és de tots els catalans, que aquest edifici es pronunciï sent una televisió pública a mi em sembla que no correspon" ha dit Albiol en una entrevista al programa Preguntes Freqüents de TV3.

Xavier Garcia Albiol també ha mostrat la seva discrepància amb la "línia política" de la cadena pública. "Ja sap que no estic a favor de la línia editorial de la casa, però jo a TV3 sempre m'he pogut expressar en llibertat" ha explicat.

El popular també ha criticat la presència de llaços grocs a la via pública, però no s'ha posicionat sobre la campanya impulsada per Ciutadans per treure'ls, ja que, "com a líder d'un partit polític tinc altres feines que treure llaços grocs". Així i tot, Albiol ha recalcat que "si comencem a envair l'espai que és comú podem acabar a bufetades".

Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Jordi BR, L'H, 09/09/2018 - 22:45

Increíble pero cierto, Rivera hace de Albiol un político educado y de nivel medio

#6 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralidad, 09/09/2018 - 19:35

¡¿Cómo, que los trabajadores de Teleseparatismo están a favor del separatismo y quieren hacernos creer que son neutros?! ¡Vaya sorpresón!

#5 Vikander , tremp, 09/09/2018 - 13:31

Qué blandito te veo, Albiol.

#4 Barretina a rosca, Black hole, 09/09/2018 - 13:29

El líder racista de la Liga Norte a quien el Govern sí invitó durante el 1-O.

El 'exconseller' de Exteriores Raül Romeva agradeció por carta a Mario Borghezio su compromiso a favor de la secesión y la Generalitat lo acreditó como observador internacional en el referéndum ilegal.

Hoy en Crónica Global.

#4.1 Gerardo, Barcelona, 09/09/2018 - 18:52

El "Don Limpio" o "Mr.Propper" que llegó a ser conseller de la banda ya tiene su merecido y de momento está en el lugar que le corresponde que es la carcel. Su prepotencia y odio han quedado para la historia....

#3 Catanyol, Girona, 09/09/2018 - 13:00

Y de la manifestació de avuí a Barcelona...No en parlen ?..si, per dir que es una manifestació d'ultradreta...i després diuen que no manipulen...