Publicitat
Política · 6 de Juny de 2011. 14:51h.

Albiol serà alcalde

El PSC mantindrà Tarragona, després de l'anunci de CiU de respectar la llista més votada

Albiol serà alcalde

Oriol Pujol, en roda de premsa

Convergència i Unió ha anunciat que té la intenció de respectar les llistes més votades. Això voldria dir, a la pràctica, que Xavier García Albiol serà alcalde de Badalona i Josep Fèlix Ballesteros ho serà de Tarragona, malgrat que la direcció local preferiria pactar amb el PPC per fer fora el PSC de l'alcaldia.

El president del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ha donat a entendre que en els dos casos s'intentarà que prevalgui el respecte a la llista més votada. "Ningú com la gent de CiU ha patit tant el fet d'haver estat la llista més votada i no haver pogut governar. Qui millor que CiU per fer bandera d'aquest principi", ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Joan, Tarragona, 07/06/2011 - 08:17

Ja ha parlat el fill de l'amo. Així que amb la "seva visió de pais", a Tarragona "ara no toca".
Quina soberbia. Qui s'ha cregut que és per fer i desfer d'aquesta manera?

#9 jordi, bdn, 07/06/2011 - 01:05

Albiol alcalde? mira q sou rucs els d convergencia...doneu el basto d´alcalde al tio q us heu volgut carregar i ara governara badalona.I no parlo d´albiol!!!!! rius,destapa ja el tio q anega el k vol a badalona i ho fa dsd lluny!!!

#8 Lluís, Barcelona, 06/06/2011 - 23:35

No és cert, a Sant Vicenç dels Horts faran un tripartit i no respectaran la llista més votada i donaran l'alcaldia a ERC

#6 Jaume, Tarragona, 06/06/2011 - 21:24

Una llàstima que CiU no tregui Ballesteros. Tarragona és un niu de marroquins i gitanos, els primers viuen i delinqueixen dins la ciutat, i els segons viuen fora però venen fins a la ciutat a delinquir. Els nens no van tranquils pel carrer, hi ha molt "vaquilla" escampat. PP hi fa molta falta.

#5 francesc-lluís, ebre, 06/06/2011 - 18:23

El PSC s'ha passat 30 anys atiant el guetto espanyol al cinturó de bcn per capitalitzar el vot de la immigració andalusa i murciana. Ara, la única opció que veuen per canviar és en clau espanyola: el PP. Si el PSC hagués predicat una mica de catalanisme potser podrien votar CiU o ERC...