Publicitat

L'alcaldable de PP a Badalona diu que l'han denunciat perquè les enquestes li són favorables

Albiol treu pit

Alícia Sanchez-Camacho i Xavier García Albiol, repartint els fulletons

El president del Partit Popular de Badalona, Xavier García Albiol, ha afirmat a Catalunya Ràdio que la denúncia d’ICV-EUiA i la conselleria d’Acció Social de la Generalitat per vincular immigració i delinqüència respon a motius “estrictament polítics”.

Garcia Albiol va declarar ahir davant del fiscal per difondre un díptic amb una fotografia on apareixia una pancarta que deia ‘no volem romanesos’. El dirigent popular considera que “és una denúncia estrictament política perquè no volen que es plantegin determinades qüestions”. Xavier García Albiol remarca que: “A mi em posen una denúncia perquè saben que en aquests moments totes les enquestes electorals de la ciutat coincideixen que a Badalona qui guanya la confiança dels ciutadans és el Partit Popular”.

El president del PP de Badalona s’ha refermat en la utilització d’aquest sistema de propaganda: “Jo no crec que m’hagi equivocat en la forma, li dic amb sinceritat. Jo poso un problema sobre la taula i a mi m’agradaria que es parlés del problema i no de la forma”. García Albiol ha assegurat que “Qui agreuja el problema és qui no pren mesures per resoldre” aquesta qüestió.

El dirigent conservador ha puntualitzat, però, que “en cap moment” ha dit que immigració és delinqüència i ha afegit que “la immensa majoria de les persones immigrants que han vingut al nostre país són persones honrades que han vingut a treballar i tenen ganes d’integrar-se, i també diem que un grup minoritari han vingut a crear problemes i, en alguns casos, a delinquir”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 María, Badalona, 21/10/2010 - 21:39

Gracias a la inmigración Badalona recibe millones de euros en ayudas, de la Generalitat, del estado español y de la UE, Hay que ayudar a esas personas y darles clases de español para que puedan encontrar un trabajo, En Badalona hacen falta más clases de español para inmigrantes.

#2 jordi, bcn, 21/10/2010 - 20:11

Segons dades municipals,els gitanos romanesos representan el 0.2 % del cens i protagonitzan el 30% de las detencions en el municipi.Que cadscu ho interpreti com vulgui.

#1 Jordi, Badalona, 21/10/2010 - 13:53

Albiol te raó. He votat a CiU , però si Albiol es presenta votaré Albiol