Publicitat
Política · 25 de Març de 2018. 17:05h.

Albiol troba Puigdemont “un problema per a l'independentisme”

El líder del PPC assegura que “el planeta terra no és prou gran per amagar-se de l'Estat de Dret”

Albiol troba Puigdemont “un problema per a l'independentisme”

Xavier García Albiol

El líder del PPC, Xavier García Albiol, ha assegurat que l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, és “un problema per a l'independentisme”. “El propi independentisme li està demanant que renunciï al seu acta i deixi pas a altres persones”, ha declarat als mitjans de comunicació després de conèixer la detenció de l'expresident a Alemanya.

“S'ha convertit en un problema primer, per al conjunt dels catalans i després per a la resta d'espanyols. Ho ha estat sent per a la Unió Europea i en aquest moments s'ha convertit en un greu problema per a l'independentisme”, ha considerat Albiol.

Albiol ha afirmat, en tot cas, que “el problema és qui ha posat Carles Puigdemont al capdavant de Catalunya i aquesta persona és Artur Mas i els seus companys de partit”. El líder del PPC també ha manifestat al seu compte de twitter que “Puigdemont acaba de comprovar que Espanya és un país de la UE i que el planeta terra no és prou gran per amagar-se de l'Estat de dret en una democràcia”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 pepe, andorra, 27/03/2018 - 14:38

pues yo de ti, en lugar de preocuparem por las casas de los demas, empezaria primero barriendo la mia, por ejemplo, como no echeis a rajoy cuanto antes, lo vuestro en el parlamento autonomico va a ser un chiste comparado con lo q os puede pasar en las proximas municipales. Y el problema es q ahora no me creo nada de lo q diga el PP