Publicitat
Política · 11 de Desembre de 2020. 15:47h.

Albiol va avisar al jutge sobre la nau ocupada de Badalona

El magistrat alega que no podia desallotjar-la perquè el propietari no va denunciar

Albiol va avisar al jutge sobre la nau ocupada de Badalona

El TSJC, en un comunicat, respecte a l’incendi de Badalona que ha deixat tres víctimes mortals, informa que “no e?xisteix cap denúncia per delicte d'usurpació de l'edifici incendiat”. “Tampoc ha tingut entrada cap atestat de cap cos policial,  posant de manifest l'existència de fets delictius a l'interior de l'immoble”, afegeixen.

“Derivat d'això, no existeix incoat cap procediment judicial de caràcter penal en relació a l'immoble objecte de l'incendi, ni procediments pendents  d'incoació. En el mateix sentit, no consta cap demanda civil sobre l'immoble en qüestió, de forma  que, en l àmbit civil,  tampoc consten incoats o pendents d'incoació procediments judicials”, indiquen.

“El jutge degà de Badalona va rebre una carta personal de l'alcalde de Badalona amb data 19 d'octubre, per tant extrajudicial, en cap cas, ni denúncia ni escrit formal que permetés l'acció judicial d'acord a les mínimes exigències processals que habilitarien la intervenció d'un jutge o jutgessa”, expliquen.
 
“Donat que més enllà del fet social i sanitari (respecte del que no pot actuar cap jutjat de Badalona) es parlava d'un immoble ocupat, el degà va mantenir els contactes necessaris amb els cossos policials per tal d'acreditar que efectivament no es tractava d'un supòsit de ocupació (eventual delicte d’usurpació de bens immobles). No consta cap denúncia ni demanda dels propietaris, legitimats a tal efecte, en aquest sentit”, cosntaten.

Igualment argumenten que “davant de la inexistència de  demandes civils, denúncies, o d'atestats policials els Jutjats de Badalona no han estat requerits per intervenir”. “Els jutjats contenciosos de Barcelona no han rebut cap petició d'intervenció per part de l'ajuntament de Badalona per raons d'emergència sanitària o altra”, conclouen.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 David, FOLGUEROLES, 13/12/2020 - 12:11

Yo le diría a Albiol que andase con cuidado. Que su partido, el PP, lo abandonará a la primera de cambio, como ha hecho con Camps.

#2 Menjamela Grandi, Anapurna, 12/12/2020 - 07:02

Menudo pitorreo.

#1 pepe, andorra, 11/12/2020 - 18:55

cuando denuncias pq denuncias y cuando no denuncias pq no denuncias, la cuestión es q el jarrón es el q siempre se rompe. Ya saben ustedes, si les ocupan y no denuncian, nadie hara nada por ustedes ni por lo mas sagrado junto a la libertad q es la propiedad privada y la obligacion de la administracion de defenderla se denuncie o no. Menuda jeta.