Publicitat
Política · 7 de Desembre de 2017. 16:38h.

Albiol veu "fanatisme" en la manifestació

El líder del PPC afirma que sent "vergonya i tristor" de la imatge donada

Albiol veu "fanatisme" en la manifestació

Xavier García Albiol i Juanma Moreno

El líder del PPC, Xavier García Albiol ha afirmat la manifestació que ha tingut lloc a Brussel·les "demostra el fanatisme d'una part de la societat catalana que pretenen defensar un president irresponsable que ha intentat dur a terme un cop d'Estat". El candidat popular ha assegurat que l'expresident Puigdemont ha estat el "causant del dany més gran que hem viscut a Catalunya en els últims anys" i ha explicat que li produeix "vergonya i tristesa" la imatge "esperpèntica" que transmet la manifestació. "Em produeix vergonya i tristesa que estiguin traslladant des del cor d'Europa aquesta imatge esperpèntica de divisió i de ridícul de la política catalana" ha manifestat Albiol. 

El candidat del PPC ha considerat que la manifestació que s'ha convocat avui a la capital belga "és dels millors exemples de fractura que ha provocat Puigdemont i l'independentisme en els últims anys" i ha afirmat que la marxa a qui fa realment dany és a la mateixa societat catalana. 

El president del PPC ha reclamat el vot per la seva formació, ja que "no hi ha alternativa possible a l'independentisme sense la participació d'un PP fort i decisiu al Parlament de Catalunya" i ha qualificat el Partit Popular com "l'únic partit amb capacitat de gestió, lideratge i decisió" i que "hem demostrat que sabem treure Espanya endavant en moments difícils". 

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ona, valls, 08/12/2017 - 22:29

A mi el que em faria vergonya es la colla de lladres que tenen al seu partit

#2 Laila, Bcn, 07/12/2017 - 21:35

I el rebuig al 155 i la ràbia pels empressonats i la vergonya se 1 octubre i la humiliació de la junta electora a tv3 i Sixena i etc.etc. ¡Que no te enteras Contreras!

#1 Rodejet, Barcelona, 07/12/2017 - 20:17

La premissa és errònia, si la manifestació fos de fanàtics, Garcia-Albiol seria al capdavant d'ella. Com la d'ahir a la Plaça Sant Jaume.