Publicitat
Política · 4 d'Agost de 2022. 17:15h.

Alcaldes d'ERC acusen Lluís Llach de racista

Només penja una foto d'una dona amb xador a la platja

Alcaldes d'ERC acusen Lluís Llach de racista

Alcaldes d'Esquerra han acusat l'exdiputat Lluís Llach de racista per compartir una imatge a Twitter d'una parella musulmana -ell amb un banyador slip i ella amb un xador- a la platja i convidar els seus seguidors a "pensar".

L'alcalde de Castelló de Farfanya, Omar Noumri, li ha contestat el missatge i ha dit que és "molt lamentable veure algú com Lluís Llach seguint el joc a la ultradreta i el discurs feixista". "En especial fent servir una imatge d'una fotògrafa holandesa, amb actors, i gens representativa de l'islam", ha afegit en un fil compartit pel portaveu d'ERC a Madrid, Gabriel Rufián.

Noumri, d'origen magribí i musulmà, ha exposat que "es pretengui parlar d'això des de l'absolut desconeixement és lamentablement, des de fa temps ja, massa habitual". "Els musulmans i musulmanes ens sentim cada cop més assenyalats, discriminats, increpats, fins i tot, per qüestions alienes a les nostres pròpies creences. Què serà el següent?, la persecució?", ha preguntat.

També ha reclamat que s'acabin "aquests disbarats" perquè, segons ell, "si no aturem aquest odi, aquest acabarà per engolir-nos a tots com a societat". "Avui som els musulmans, ahir van ser els jueus i demà qui serà? Els catalans? Els castellans? Els andalusos? Els hindús?", demana.

El batlle d'Ullastret, Jaume Puig, per la seva banda, també ha replicat el missatge del cantautor i ha manifestat que "si hi ha racisme dins de l'independentisme, es diu i es combat". El missatge de Puig ha estat compartit pel regidor a l'Ajuntament de Viladecavalls, Martí Pedret (JERC).

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#28 Rosa Maria , Barcelona, 07/08/2022 - 23:38

Polítics d'ERC: sou idiotes, a banda de mentiders i botiflers? Com se us acud de titllar un home íntegre, honest i coherent com Lluís Llach de racista? I si a vosaltres no us revolta una imatge com aquesta, que posa de manifest com, en nom de l'islam, es discrimina i s'oprimeix les dones, feu-vos mirar!

#27 Carlos, Tarragona, 06/08/2022 - 08:13

¿Racista el idolo de la juventud del senegal ? Imposible.

#26 Ojotuerto, Calafell.TAB, 05/08/2022 - 10:31

Jajajajaj jajajajajajaj y tendréis la cara (histórica) de pedir que os salve la Legión.jajajaj (ya que es el meu pais, Espanya que facin gastus). Jajajaja. Jajaja para vosotros. Y podéis aprender de los mejores jajajaj los ves en la playa así... Pero eso no es el Islam... El jovent de Ripoll no es el Islam...jaj ya No sabéis ni lo que veís... Jaj

#25 Barcelonés, los secesionistas odian CAT, 05/08/2022 - 09:33

otras fotos que hace pensar, Lluís

https://www.elconfidencial.com/cultura/2018-07-14/cataluna-fascismo-macia-denclas-badia-nacionalismo-torra_1591107/

https://www.elconfidencial.com/espana/cataluna/2018-03-25/ultraderecha-catalanista-odio-espana-inmigrantes_1539685/

https://www.larazon.es/cultura/20210708/6bdnx6tnobfztg6sez2lpzrzji.html

#24 Capit@n España, Ay Lluïset, poca memoria., 05/08/2022 - 09:28

Que curiosos son estos derechosos de JxCash. Herederos de la pútrida nomeklatura pujolista, no se acuerdan cuando "el pechident" Pujol abrió una oficina en Marruecos con el ínclito Angel Colom para traer inmigrantes marroquies y contrarrestar la inmigracion hispanoamericana y castellanoparlante "per protegir el català". Ese fue el principio.