Publicitat
Política · 11 d'Agost de 2022. 10:52h.

Alcaldes d'ERC difonen una foto manipulada de Fachín

El exdiputat equipara ERC amb l'"extrema dreta"

Alcaldes d'ERC difonen una foto manipulada de Fachín

Imatge manipulada que circula per la xarxa

L'exdiputat Albano Dante Fachín ha denunciat que alcaldes d'Esquerra estan difonent imatges manipulades d'ell i ha manifestat que "em sembla molt preocupant que destacats membres del partit que governa Catalunya difonguin imatges manipulades de manera conscient". "És gravíssim que el partit del president de la Generalitat, Pere Aragonès, utilitzi aquestes tècniques pròpies de l'extrema dreta", ha remarcat.

Fachín ha lamentat que la imatge "la difonen amb retuits i 'likes' desenes de càrrecs interns d'ERC, regidors i, fins i tot, alguns alcaldes republicans com, per exemple, el de Sant Fost, el de Martorelles i el de Bellcaire".

En la fotografia manipulada apareix l'exdiputat mostrant una suposada samarreta de Junts, quan és una imatge falsa inserida amb ordinador, perquè en la imatge real no hi ha cap referència a cap partit sinó una frase irònica de l'advocat Gonzalo Boye: "Y ahí lo dejo".

"Em preocupa -diu- l'ús d'imatges falses per posar en dubte la independència dels que informem i opinem sobre la política del nostre país. Sobretot quan això ho fan càrrecs del partit que governa el país". "Es passen el dia 'acusant' tothom de 'ser de Junts' quan són ells els que governen la Generalitat amb Junts", sentencia.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#21 joan, manresa, 12/08/2022 - 17:12

Des de " Can Mingo",obrim la nostra paradeta a Moro-L'Andina..--Ai..,Taxin..,Taxin...Fachin..,Fachin..!!!.No ploreu per la vostra Argentina...???.Creiem que hauríeu d'encapçalar una marcha tots els Fachins ..,Echeni..,Pissar...Sors Carams...i d'altres per salvar Argentina..,estan amb l'aigua al coll, i necesiten salvadors. No us trobarem a falta

#20 Joan, BCN, 12/08/2022 - 10:51

Parafrasejant al seu paisà Borges, d'ell diria: " És un tipo que nació tonto y morirà loco"

#19 Die Frage, Chez Fangue, 12/08/2022 - 10:01

Pero això de FACHÍN no era un derivat de FACHA?

#18 David, Mataro, 12/08/2022 - 09:23

En cualquier pais serio y civilizado este personajillo ya estaria de vuelta a su pais por mar y sin barco.

#18.1 Pepito, Bcn, 12/08/2022 - 10:45

No seamos radicales, yo fletaría un barco para el Fachín, el Picharelo, la sor Lucía Caram, el Echenique y toda la patulea que tenemos recogidos y mantenidos aquí... eso sí, remar que remen ellos que está muy caro el combustible.

#17 Pere, Girona, Spain, 12/08/2022 - 09:09

En el fons está encantat aquest chaquetero. Així atrau l'atencio una estona fins la propera. Es com el que fa el Pastisser desde Waterloo.

Patètic