Publicitat

El Govern descarrega en els ajuntaments el compliment de las noves restriccions

Alcaldes rebotats

Alcaldes de diferents localitats catalanes han mostrat el seu malestar per la manera com el Govern ha comunicat les noves restriccions. La portaveu de l'Executiu, Patrícia Plaja, en roda de premsa, va demanar un “esforç” als ajuntaments perquè “moltes d’aquestes mesures tenen una dificultat d’implantació”.

Tot i això, molts d’ells consideren que el Govern ha creat “confusió” i reclamen més claredat. És el cas d’Ada Colau, que en declaracions a Catalunya Ràdio va exigir “claredat a la Generalitat amb les restriccions, si és un toc de queda informal que ho diguin”.

Per la seva banda, Xavier Garcia Albiol, va considerar a twitter que “traslladar als alcaldes la responsabilitat de tancar platges i parcs després de les 00.30 em sembla una enorme irresponsabilitat”. Per Albiol, la petició és “literalment impossible” de complir.

L’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Maurici Jiménez, en declaracions recollides per El Punt-Avui, explica que “el cap de setmana passat, només en una nit vam arribar comptar més de 300 persones a la platja. I això tenint els locals oberts. Què passarà a dos quarts d’una de la nit quan la gent, els clients, surtin dels bars i restaurants?”.

“Com esperen que un Ajuntament com el de Roses pugui tancar una platja que fa més de 7 quilòmetres de llargada? Com es podem posar tanques i retirar-les? O com es pot vigilar tota aquesta zona? És impossible!”, diu l’alcalde de Roses, Joan Plana.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#5 OtgerCataló, BCN, 14/07/2021 - 13:10

Jajajajajajaja, caterva de pringaos.

#4 Arnat, Barcelona, 14/07/2021 - 10:43

Ara tots aquells alcaldets que ballaven el ball de bastons al voltant dels sediciosos, rendint-els-hi pleitesia en cada ocasió que els kapos els convocaven i ell ufanosos anaven a fer de claca...ara coneixeran aquells farsants que els enganyaven i els utilitzaven per les seves conspiracions. Diu el refrany "tal faràs, tal trobaràs" A apetxugar!

#4.1 Conxita de Riudecols, Riudecols, 14/07/2021 - 12:09

Doncs igual noi, alguna excusa trobaràn per donar la culpa tb d'això al dolentot estat espanyol.

#4.2 Pa & tomàquet i pernil ibèric, Salut i Tabarnia..!!, 14/07/2021 - 13:32

#Arnat, molt bé noi, ben trobat..

#4.3 JOSEP PAGES AVI DE CARDEDEU, ALCALDES EMPRENYATS QUE RARO , 14/07/2021 - 19:21

ARNAT , Vejila beix sou de Barcelona ques la Ciutat que te mes Contagis de Espanya i de Europa .RESPECTA ALS ALCALDES ,Ara Tambe Ballaran el BALL DE BASTONS Pero ara sols ben sols . Cuidado quels Ajuntaments han de FRENAR ELS CONTAGIS i Mirar els Seus Bosc al costat del Poble o ciutat no es cremi PUJEN ELS CONTAGIS y INCENDIS es un FET

#3 Conxita de Riudecols , Riudecols , 14/07/2021 - 10:26

Com és que posen a un venedor de pistatxos iranià per a ilustrar la foto?

#3.1 Pan con tomate y jamón ibérico, Nada personal, solo negocios., 14/07/2021 - 13:26

¡Muy buenooo... en todo el ojo!

Pues fíjate que yo le hacía descendiente de algún pirata berberisco de los que asaltaban la costa Catalana...

¡Que se haga las pruebas de ADN para demostrar que es "català de soca"!

#2 JOSEP PAGES AVI DE CARDEDEU, AJUNTAMENTS A TRABAJAR JA , 14/07/2021 - 09:19

Els Ajuntaments ara ja tindran algu que fer respecta al Coronavirus i evitar pujin els Contagis del COVID-19 .LA GUARDIA URBANA la Policia de Barcelona . Tindran feina i aquesta vegada sera mes dificil que disparar contra un Sense sostre . Ara EL PERILL NO ES VEU pero es mortal encara Contagioso llena Hospitales de jovenes tambe .

#1 Marcial Heredia, el circo de la tele, 14/07/2021 - 09:06

Pedrito le pasa la responsabilidad a la comunidades autónomás. Estas a los alcaldes. ¿Y los alcaldes? seguramente a los ciudadanos. Y los ciudadanos se lo pasaremos a las mascotas, al perro. Los animalistas se van a enfadar. Cuidadín, hemos tocado hueso.

#1.1 Jos, VNG (Ghost Republic), 14/07/2021 - 11:48

És tal qual. Tothom descarregant la responsabilitat en els altres.