Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2021. 19:48h.

Alejandro Fernández a Giró: “vostè va mentir”

El líder del PPC reafirma que el conseller va demanar la marxa d’empreses de Catalunya

Alejandro Fernández a Giró: “vostè va mentir”

El líder del PPC, Alejandro Fernández, ha replicat el conseller d’Economia, Jaume Giró, que ha assegurat que no va tenir res a veure a la marxa d'empreses de Catalunya l'octubre del 2017. Giró ha acusat Fernández de “difamar”.

Tot i això, el líder del PP català ha etzibat a Giró que “vostè va mentir. Va atribuir al govern espanyol les pressions, i això és una mentida. Ho van demanar les empreses i vostè ho sap”.

“I sí, l'entitat que vostè dirigia, és a dir, vostè, va enviar a la Comissió Nacional del Mercat de Valors un fet rellevant, així es diu el document i així va sortir publicat als mitjans de comunicació, i si ho va enviar l’entitat que vostè dirigia, és que ho va enviar vostè, perquè això s'anomena responsabilitat, una responsabilitat a què vostè amb encert apel·la a moltes de les seves intervencions”, ha argumentat.

"Perquè un dirigent d?una entitat és responsable dels actes d?aquesta entitat, com el president del Barça o del Madrid són responsables dels fitxatges que realitzen, encara que aquests fitxatges no els agradin personalment", ha comparat.

“Jo no sé si a vostè li va fer gràcia tot allò o no, imagino que, per la seva ideologia, no, però vostè era responsable de totes aquestes decisions. Així és la vida, cavaller, i millor ho sap que jo, que té més experiència que jo”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Flanagan, Tabarnia City, 23/11/2021 - 17:08

Encuentra ese documento como sea e imprime fotocopias y las repartes en el parlament a todos para que vean quien es el banquero.

#4 Neferu, Barcelona, 23/11/2021 - 11:17

Si Fernandez dice lo que dice es porque debió ocurrir así. La trayectoria política en cuanto a ética de este político supera con creces al conjunto de los partidos indepen. Mientras a Fernandez ,que yo recuerde, no se le ha cogido en ninguna mentira, a los de la Generalitat y arribistas del procés es raro cogerles en alguna verdad.

#3 Die Frage, Barna, 23/11/2021 - 10:58

La fugida d'empreses va ser la consequència de la xarlotada del procès i el final de l'astracanada de la declaració d'independència així com la absurda república inexistent. Pero al darrera hi han haver les lògiques trucades al govern de Madrid per accelerar la fugida. Els que ho varen fer hauríen d'acceptar els fets, el contrari és cinisme

#2 JOSEP PAGES AVI DE CARDEDEU, GIRO ERESUN JUDES NOES DE FIAR, 23/11/2021 - 09:52

ALEJANDRO FERNÁNDEZ ¿VOLS DIR QUE QUE VA MENTIR ? Si els Independentistes no mienten nunca NO ELS AGRADA ENGANYAR ALS CATALANS ja ja .Mentir es lo mes normal que fan tots els Politics Independentistes .Pero Giro va fer algu PITJOR VA ANAR CONTRA CATALUNYA I LA SEVA ECONOMIA .Si va fer aixo es un TRAÏDOR UN JUDES No es Independentista

#2.1 Neferu, Barcelona, 23/11/2021 - 12:56

No, Sr. Josep. "Si va fer aixo es un TRAÏDOR UN JUDES" E INDEPENDENTISTA, pues la traición, la mentira, el egocentrismo, y el 3% son cosas propias del independentismo

#1 Nombre de César Tengo, El Prat de Llobregat, 23/11/2021 - 09:15

El llamar a alguien caballero, para mi no implica:
- Ser un galán.
- Saber estar.
- Porte elegante.
- Honestidad.
- Valor personal.
Y ni mucho menos, nada que ver con los caballos - de montar u otros-.
Acepto que otros consideren que cualquier político, de cualquier formación - política y académica - tenga para ellos dichas cualidades.

#1.1 Schluss, Chez Titole, 23/11/2021 - 12:18

Caballero de largo pluemero
que desde la Caixa vas pallá
Las empresas se largan para afuera
porque la pela pela es
mientras tu te vas arreplegando
a la caixa de la generalitat
que cual cuerno de la abundancia
es grifo que no s'acaba mai.