Publicitat
Política · 26 de Setembre de 2019. 20:12h.

Alejandro Fernández demana "una reflexió" a l'independentisme

El dirigent popular considera que la defensa als CDR pot "eliminar el pactisme i l'esperit democràtic"

Alejandro Fernández demana "una reflexió" a l'independentisme

El líder del PPC, Alejandro Fernández, ha demanat a l'independentisme fer "una reflexió" després del suport que han mostrat als set membres dels CDR detinguts acusats de terrorisme. Fernández ha considerat que la defensa als membres dels CDR pot "eliminar el pactisme i l'esperit democràtic que ha tingut el nacionalisme català".

"El nacionalisme català ha de reflexionar si vol contribuir al creixement de la societat catalana o assemblar-se a altres nacionalismes que van deixar una empremta desastrosa a Espanya" ha afirmat en roda de premsa posterior a la sessió plenària d'aquest dijous.

El dirigent popular, que ha titllat de "lamentable" l'espectacle que s'ha viscut al Parlament de Catalunya, ha reivindicat "la dignitat dels jutges i de tot el sistema judicial espanyol" així com la de les Forces i cossos de seguretat de l'Estat. "Ells també mereixen respecte, i no tolerarem que és l'assetjament a jutges ni policies" ha dit.

"És vital que el nacionalisme eviti la temptació de sortir a defensar a persones acusades de greus delictes de violència, perquè podria portar-nos a una dimensió desconeguda", ha alertat Fernández. "No permetrem que es degradin les institucions, el nostre partit polític serà sempre la garantia d'estabilitat i convivència per tots els catalans i espanyols" ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Fierecita, mongat, 27/09/2019 - 08:00

"l'esperit democràtic del nacionalisme català" ¿?
Alejandro ¿de qué vas ahora?