Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2019. 14:22h.

Alejandro Fernández: "Els catalans han dit prou"

Torra li recomana que es calmi i passegi pel parc de la Ciutadella

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha advertit al president de la Generalitat, Quim Torra, que "han perdut". En la sessió de control al Parlament, el diputat li ha dit que "milions de catalans van decidir de manera valenta fa temps dir 'ja n'hi ha prou'".

Fernández li ha retret que "és vostè el primer represaliat de la història de la humanitat que ho passa vostè tan malament que el primer que va fer va ser pujar-se el sou un 5 per cent". "Quina dictadura! Quin patiment, el seu! Quina penques, la seva!", Ha exclamat.

"Al final resultarà que les bèsties amb forma humana, que les persones comptar en l'ADN, que els éssers inferiors els anem a derrotar a vostès. Ja ho vam fer en el passat. Els tornarem a derrotar, perquè en definitiva les vegades que faci falta defensarem l'estat de dret i la democràcia per molt que el senyor Sánchez s'humilia", ha advertit el líder dels populars.

"En primer lloc, calmi’s, calmi’s, li ha demanat Torra, que ha aconsellat al diputat que abans d'entrar al Parlament "passegi una mica pel parc de la Ciutadella, escolti una mica de música, calmi’s i utilitzi un to i un llenguatge a què en aquest Parlament estem acostumats".

Tanmateix, el president ha dit que "no m’estranya el seu llenguatge i el seu vocabulari, sabent que probablement està utilitzant, doncs, les mateixes expressions que el president Aznar va dir l’altre dia "en el puente aéreo, de la batalla final contra el separatismo'".

"I vostè ara, quan parlava que ya nos ha bien derrotado, no ho sé, el subconscient potser el deu haver traït. A què es referia? Al 1939? Es referia a aleshores? Es referia al 1939, quan ens van derrotar?", li ha demanat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Alber, Barcelona, 07/02/2019 - 09:39

A lo que seguro han dicho prou los catalanes
És al PP .
Grupo mixto
Jajajajajajajaja.#2 Albert, BCN, 06/02/2019 - 22:02

Ha puesto al Torra en evidencia y en ridiculo... discurso impecable

#1 Veciana, Barcelona, 06/02/2019 - 15:32

Torrent(e),acepta un consejo mío,cómprate vaselina para cuando acabes en el trullo como la Forcodell.