Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2019. 09:38h.

Alejandro Fernández: "hem tocat fons"

El líder del PPC admet "una crisi de confiança del nostre electorat"

Alejandro Fernández: "hem tocat fons"

El líder del PPC, Alejandro Fernández, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha reconegut que "hem tocat fons i que el que s'ha produït és una crisi de confiança del nostre electorat respecte nosaltres”. "Fa poc teníem 800 mil vots en unes generals i 400 mil en unes autonòmiques. Érem referència del constitucionalisme. Vam perdre electoral a favor de Cs, que de catalanista no en tenia res", ha dit.

Tot i això, ha assegurat que “estic convençut que Cayetana Álvarez de Toledo va ser una bona candidata. La conjuntura era diabòlica. Hauríem pogut desaparèixer. El talent ha d'estar en política”. "Hi ha coses de Vox que no m'agraden. Però tampoc l'aïllament de forces polítiques que acaten la Constitució. Cal mirar com es cristal.litzen aquests pactes", ha apuntat.

Finalment, ha afirmat que “per la resta d'espanyols, el que passa a Catalunya no és indiferent. Pateixen molt. No es lleven pensant com fer la guitza”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#8 Alien, Pluton, 10/07/2019 - 09:13

Sí, sí, la millor candidata, sens dubte. Una marquesa radicalment extremista, masclista i més xula que un vuit donant lliçons a tothom i enfurismant totes les dones amb el cas de La Manada i la seva retorçada visió del sexe. Al PP no són més curts perquè no entrenen.

#7 Joan del Bages, Manresa, 09/07/2019 - 22:28

Alejandro, a vostè se’l veu una persona sincera i coherent. Espero no equivocar-me. Però al PP català l’ha enfonsat la sra. Sánchez Camacho. Acomodaticia amb el càrrec, mediocre i demagoga. I l’Albertito no donava més de si. Amb en VQ o en Piqué (estils antagònics però molt intel.ligents) otro gallo les hubiera cantado.

#6 Marti, Palafrugell, 09/07/2019 - 14:55

Vostè es un optimista.

#5 botifler1914, Sinitaca, 09/07/2019 - 10:37

Ojalá te hubieran elegido mucho antes, los tiempos en política son fundamentales.

#4 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 09/07/2019 - 10:37

Vaya por Dios Alejandro. La mateixa frase utilitzada pels membres del post-càrtel. Algo se muere en el almaaa, cuando un amigo se vaa....