Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2023. 19:56h.

Alejandro Fernandez: "Illa menteix"

"Quan assegura que no està buscant un tripartit"

Alejandro Fernandez: "Illa menteix"

El president del PPPC, Alejandro Fernández, ha afirmat després del pacte entre el Govern i el PSC per a aprovar els Pressupostos, que ja comptaven amb el suport dels Comunnes, que “Salvador Illa menteix quan assegura que el PSC no està buscant un tripartit amb separatistes”.

Alejandro Fernández ha assenyalat que aquest pacte pressupostari entre Comuns, ERC i PSC demostra “que teníem raó quan en campanya alertàvem que el veritable objectiu de Illa era arribar a aquesta mena d'acord”.

Així mateix, ha afegit que aquest acord "erosiona les institucions democràtiques de tota Espanya, ha provocat unes reformes en el Codi Penal absolutament vergonyoses, sent, al final, un pacte amb el separatisme en tots els seus objectius polítics”.

El president del PPC ha assegurat que amb aquest acord queda demostrat que “Illa va mentir en campanya electoral quan va assegurar que es presentava per a ser alternativa al separatisme i ha acabat pactant amb ells, i va mentir quan va constituir el mal anomenat govern alternatiu per a finalment fer seguidisme del govern de Pere Aragonès”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Kropotkin, Bic, 02/02/2023 - 19:08

Bueno, sería el primer sociolisto que no lo hiciera. Es su modus vivendi. Jua, jua, jua,...

#1 Marc de Vich, Vich, 01/02/2023 - 21:48

No miente quien no dice la verdad, sino quien dice aquello que no cree que sea verdad. En definitiva, en eso se ha convertido el PSC/PSOE, en títeres del propio poder, como le pasa a su jefe Sánchez. Decir una cosa a sabiendas de hacer la otra a posteriori, queda igual de claro. Mentirosos