Publicitat
Política · 11 de Juliol de 2017. 17:47h.

Alejandro Fernández: “La societat catalana s’està rebel·lant”

Afirma que Évole, Sardà i Coixet “han manifestat que estan en contra d’un referèndum il·legal”

Alejandro Fernández: “La societat catalana s’està rebel·lant”

Alejandro Ferández (foto: PPC)

El portaveu del grup parlamentari del PPC, Alejandro Fernández, ha assegurat que “la societat catalana s’està rebel·lant” fent referència al procés. “Cada vegada són més els catalans amb diferents ideologies, i des de diferents posicions socials, que diem que així no es fan les coses i que aquest no és el camí”, ha puntualitzat després de que la cineasta Isabel Coixet i els periodistes Jordi Évole i Xavier Sardà hagin publicat en les darreres hores tres articles crítics amb el referèndum independentista anunciat pel Govern per l’1 d’octubre.

Fernández ha assegurat que “els independentistes converteixen en botifler tothom qui discrepi de la línia oficial de l’actual govern i el llistat és cada vegada més gran”. “No se salva ningú, ni la plataforma de juristes Lliures, Societat Civil Catalana o personalitats com Jordi Évole, ni Xavier Sardà, ni Isabel Coixet que han manifestat que estan en contra d’un referèndum il·legal” ha afegit.

“Cada vegada surten més veus en contra i apareixen més eixos de divisió entre els que defensen el procés com ara dins del propi PDCAT el cas Baiget o Conesa, o les divisions entre membres del govern i la mateixa direcció del partit que, encara que no ho fan públic, no estan d’acord amb un referèndum il·legal”, ha reblat. El diputat popular també ha afirmat que “això no és un conflicte entre Catalunya i Espanya, com ens han volgut vendre, sinó que en realitat ho estan convertint en un conflicte entre catalans”.

La cineasta Isabel Coixet ha escrit un article titulat ‘L’espiral del silenci’ al Crònica Global on es pregunta si persones com ella “hauríem d'haver parlar alt i clar abans”. “Per por que ens cridessin feixistes o espanyolistes, unionistes o peperos hem acabat de comparses d'un espectacle lamentable i perillós”, afegeix. L’article ha aparegut després que Xavier Sardà publiqués un altre titulat ‘No votaré’ a El Periódico on anuncia que s’abstindrà en el referèndum, i que Jordi Évole hagi publicat al mateix rotatiu ‘Els meus dubtes davant el referèndum’, on qüestiona les garanties de la consulta.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#7 Lo Tremendo, La Figuera, 12/07/2017 - 13:47

Los tres, Coixet, Sarda y Evole, para Ale, Ale, Alejandro (como decian en su campaña), deben ser "las masas" catalanas. Los tres no ofrecen nada ni dicen nada que no sea a la contra, en plan "estupendus". Bueno sí, Coixet en su Karaoke confia en unos pactos razonables aunque sea "a trancas y barrancas". Inutilidad al cuadrado. Ala, a la mierda.

#6 Emilio, Barcelona, España., 12/07/2017 - 13:27

Las caídas del guindo de la izquierda cultural están muy bien, pero llegan tarde, mi voto ya ha volado otros lares donde sentirse español no es sinónimo de "feixisme".

Que les vaya bonito en su labor de seguir alienando culturalmente a aquellos que no disfruten de ocho apellidos daneses.

#5 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 11/07/2017 - 22:56

Sí, contra l'ocupació castellana.

#5.1 manuel, Barcelona (España), 11/07/2017 - 23:09

Qué es castilla?

#5.2 Georges Perpignan, Saillagouse, 12/07/2017 - 01:22

Soyez propre, parlez français.

#5.3 Josep, Barcelona is not Catalonia, Freedom for Barcelona, 12/07/2017 - 07:15

referendum ya! contra la ocupación catalana de Barcelona, viva Barcelona libre!!!

#5.4 Protágoras, bcn.España, 12/07/2017 - 13:19

Jordi Talibán, la mayoría de catalanes -lo mismo que sucede en las demás comunidades españolas- tenemos apellidos españoles. Rodrigúez, Pérez García.. son los apellidos más comunes de catalanes, madrileños, andaluces, vascos y de cualquier lugar de España.

#4 manuel, Barcelona (España), 11/07/2017 - 22:26

Los de NO votaremos lo que queremos es no dar pábulo a su paranoia. Su paranoia que se la curen ellos. A Coixet, estando de acuerdo con su artículo, le diría que durante años los partidos que nos representaban y a quienes votábamos (PSC, IU, etc) nos han tenido aletargados y sedados y escondidos. Transigimos demasiado.

#3 JoanMarti, Villaconejos, 11/07/2017 - 22:22

Però si tots cobren d'espanya, que vols que diguin

#3.1 Josep, freedom for Catalonia de estos delincuentes que nos llevan al abismo, 12/07/2017 - 07:12

ciertamente, TODOS cobran del bolsillo de los españoles, incluidos Rufian, Tarda, Puigdemont, Junqueras,... al parecer los españoles les damos asco pero no así nuestro dinero